Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують
    • Все, лавочка закривається: ФОПів в Україні чекає тотальна зміна податкових правил
    • Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки
    • Світло можуть вимкнути будь-коли: регіони з найгіршою ситуацією
    • У Європі хочуть залишити українських біженців без житла
    • Розмитнення авто по-новому: що зміниться для водіїв у 2026 році
    • Як підвищити лібідо: поради для жінок і чоловіків
    • Розміщення ядерних боєголовок у Карпатах: чому Європі з Росією потрібно переходити до плану Б
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Вітамінна бомба: літній салат з селери, моркви і яблук

    Вітамінна бомба: літній салат з селери, моркви і яблук

    Ольга СтепановаОльга Степанова19 Червня 2024, 09:321 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Влітку хочеться простих та легких страв. Цей салатик не лише смачний, а й корисний. Раніше ми розповідали, як приготувати салат з авокадо і тунця, а тепер ділимося рецептом вітамінної низькокалорійної бомби з селери, яблук і моркви.

    Цей салатик стане ідеальним доповненням вашого обіду або перекусу. Рецептом поділилися на порталі “Гурман”.

    Як приготувати салат з селери і моркви

    Інгредієнти:

    • 200 г кореня селери;
    • 2 яблука;
    • 200 г моркви;
    • волоські горіхи;

    Для заправки:

    • 3 ст. л. оливкової олії;
    • 1 ст. л. лимонного соку;
    • 1-2 ч. л. меду;
    • 1 ч. л. гірчиці в зернах;
    • коріандр;
    • чорний перець;
    • сіль, італійські трави.

    Спосіб приготування:

    1. Для заправки змішуємо в окремій тарілці оливкову олію, лимонний сік і мед. Ретельно перемішуємо. Кладемо також гірчицю в зернах, усі спеції і сіль. Залишаємо заправку на 15 хвилин.
    2. Чистимо корінь селери і моркву. Видаляємо шкірку з яблук і розрізаємо на половинки. Прибираємо насіння і натираємо на тертці для корейської моркви.
    3. Натираємо також моркву і селеру. Перекладаємо інгредієнти у глибоку миску і додаємо заправку. Перемішуємо. Подрібнюємо горіхи і додаємо до салату. Смачного!

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт салат
    Останні новини
    Сьогодні

    У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують

    11:14

    Все, лавочка закривається: ФОПів в Україні чекає тотальна зміна податкових правил

    11:10

    Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки

    11:04

    Світло можуть вимкнути будь-коли: регіони з найгіршою ситуацією

    11:00

    У Європі хочуть залишити українських біженців без житла

    10:53

    Розмитнення авто по-новому: що зміниться для водіїв у 2026 році

    10:50

    Як підвищити лібідо: поради для жінок і чоловіків

    10:40

    Розміщення ядерних боєголовок у Карпатах: чому Європі з Росією потрібно переходити до плану Б

    10:36

    В який час доби потрібно їсти ківі для поліпшення травлення та імунітету

    10:32

    НАБУ проводить обшуки у проросійської нардепки: розкрито шокуючі деталі

    10:27
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.