Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Правила бронювання змінено: хто тепер не підлягає мобілізації
    • Москва піднімає ставки: The Hill розкриває нову стратегію Путіна у війні
    • Жах на Київщині: мати живцем спалила власного сина — подробиці справи
    • Телефон сідає за день? Лайфхаки для батареї, які працюють на 100%
    • 7 легких рецептів для швидкого схуднення без голоду
    • Рік Коня принесе удачу саме цим трьом знакам Зодіаку
    • Українці можуть втратити дах над головою: нові плани Європи
    • Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Улюблені страви Камали Гарріс і Дональда Трампа

    Улюблені страви Камали Гарріс і Дональда Трампа

    Ткаченко ВалентинаТкаченко Валентина07 Листопада 2024, 15:213 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Рецепти улюбленихстрав кандидатів у президенти в США Камали Гарріс та Дональда Трампа сподобаються всім прихильникам індійської й американської кухні. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради. 

    Демократка Камала Гарріс любить гостру індійську страву під назвою “масала доса”, це млинці з начинкою, їх і приготуємо. 

    Масала доса для Гарріс 

    Вам знадобиться:

    Для млинців:

    • Горохове борошно – 200 г.
    • Борошно рисове – 50 г.
    • Яйця – 1 штука.
    • Сіль – 10 г.
    • Карі – 10 г.
    • Кмин – 10 г.
    • Коріандр мелений – 10 г.
    • Перець червоний мелений – 10 г.
    • Олія – для смаження.
    • Вода.

    Для начинки: 

    • Картопля (середня) – 5 штук.
    • Морква (середня) – 4 штуки.
    • Гарбуз (за бажанням) – четвертинка. 
    • Зерна гірчиці – 20 г.
    • Карі – 20 г.
    • Сіль – до смаку.
    • Гвоздика – 6 штук.
    • Коріандр мелений – до смаку.
    • Олія – для смаження.

    Як готувати:

    Беремо і змішуємо сухі інгредієнти, крім карі. Додаємо яйце і вливаємо в центр малими порціями воду, розмішуємо до однорідності, тісто має бути по консистенції як кефір. Тепер додаємо карі. Відставляємо тісто на 1 годину, нехай “наполягає”.

    Чистимо і ставимо варити картоплю, за бажання можна додати гарбуз. На сковорідку всипаємо гірчицю в зернах і злегка обсмажуємо, під кінець вона почне “стріляти”, тож накриваємо кришкою. Вливаємо масло і додаємо терту моркву, обсмажуємо. 

    Варену картоплю можна потовкти в пюре, а можна порізати на кубики, і додаємо до моркви, приправляємо спеціями. Протушкуємо ще кілька хвилин, щоб усе просочилося спеціями. Начинка готова.

    Тепер смажимо млинці – на розігріту сковорідку вливаємо олію.
    Ложкою викладаємо тісто на середину і розмазуємо, щоб утворилися тонкі млинці – робимо це швидко, поки тісто не схопилася. Смажимо з обох боків до золотистого кольору.

    Готові млинці накриваємо кухонним рушником або фольгою, щоб були м’якими. На готові млинці викладаємо начинку від середини до краю і накриваємо другою половинкою. Так робимо з кожним млинцем. Подаємо з гострим соусом.

    Порада: якщо у вас немає відповідного борошна, то можна змолоти в кавомолці рис та сочевицю.

    Слойки з яйцем і беконом для Трампа

    Кандидат від республіканців Дональд Трамп любить фастфуд, а снідає яєчнею з беконом. З такої нагоди приготуємо оригінальні слойки з яйцем і беконом на сніданок!

    Вам знадобиться:

    • Листкове тісто – 200 г.
    • Яйця курячі – 2 штуки.
    • Бекон – 2 штуки.
    • Масло вершкове 73% – 10 г.
    • Діжонська гірчиця – 6 г.
    • Сіль – до смаку. 
    • Перець чорний мелений – до смаку. 
    • Зелень – до смаку. 

    Як готувати:

    Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть 2 формочки для мафінів вершковим маслом. Розріжте листкове тісто на 2 квадрати та викладіть у формочки таким чином, щоб кути звисали з боків на поверхню. Змастіть тісто діжонською гірчицею.

    Слайсами бекону обгорніть тісто, утворивши кільце. Розбийте яйця в заглибину всередині бекону, зберігаючи жовток цілим. Випікайте слойки в духовці, поки листкове тісто не підрум’яниться, приблизно 25 хвилин.

    Дістаньте готові корзинки з духовки, приправте сіллю, перцем і посипте зеленню.

    Порада: заздалегідь дістаньте тісто з морозильника, щоб воно розм’якшилося і розморозилося.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    дональд трамп камала гарріс рецепт страви
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Правила бронювання змінено: хто тепер не підлягає мобілізації

    12:49

    Москва піднімає ставки: The Hill розкриває нову стратегію Путіна у війні

    12:36

    Жах на Київщині: мати живцем спалила власного сина — подробиці справи

    12:24

    Телефон сідає за день? Лайфхаки для батареї, які працюють на 100%

    12:13

    7 легких рецептів для швидкого схуднення без голоду

    12:00

    Рік Коня принесе удачу саме цим трьом знакам Зодіаку

    11:49

    Українці можуть втратити дах над головою: нові плани Європи

    11:36

    Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати

    11:30

    Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ

    11:27

    Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ

    11:24
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.