Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чому автомобільний акумулятор постійно сідає – відповідь здивує
    • Путін готується висадити десант у Одесі: розкрито шокуючий нюанс
    • Коломойський не з’явився у суді, де мав зробити гучні заяви
    • Людство під загрозою вимирання: вчені спантеличили моторошним прогнозом
    • Банки масово “збивають” з українців борги в судах: хто позивається найчастіше
    • ЄС прийде кінець: стало відомо, що насправді задумав Трамп
    • Памела Андерсон хоче змінити своє прізвище на нове
    • В Україні з’явився конкурент OLX: Monobank запустив “базар” для продажу та купівлі речей
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    десерт рецепт тірамісу
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Чому автомобільний акумулятор постійно сідає – відповідь здивує

    15:42

    Путін готується висадити десант у Одесі: розкрито шокуючий нюанс

    15:41

    Коломойський не з’явився у суді, де мав зробити гучні заяви

    15:38

    Людство під загрозою вимирання: вчені спантеличили моторошним прогнозом

    15:34

    Банки масово “збивають” з українців борги в судах: хто позивається найчастіше

    15:32

    ЄС прийде кінець: стало відомо, що насправді задумав Трамп

    15:27

    Памела Андерсон хоче змінити своє прізвище на нове

    15:25

    В Україні з’явився конкурент OLX: Monobank запустив “базар” для продажу та купівлі речей

    14:11

    Нардепка Скороход прийшла до НАБУ на допит: що відомо про справу

    14:08

    Франція приховує €18 мільярдів активів Росії, необхідних Україні, – FT

    13:57
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.