Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського
    • В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять
    • Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними
    • США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу
    • ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду
    • Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик
    • Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі
    • Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 09:241 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

    Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

    Як приготувати сирники з манкою

    Інгредієнти:

    • сир кисломолочний — 500 г;
    • яйце — 1 шт;
    • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
    • цукор — 1,5 ст. л.;
    • ванільний цукор — 1 ч. л.;
    • сіль — дрібка;
    • олія для смаження;
    • джем або сметана для подачі;
    • борошно для формування сирників.

    Спосіб приготування:

    1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
    2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
    3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
    4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
    5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники сніданок страва
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського

    14:26

    В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять

    14:21

    Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними

    14:18

    США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу

    14:15

    ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду

    14:12

    Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик

    14:11

    Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі

    14:09

    Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського

    14:05

    Користувачів Android просять терміново оновити свої пристрої: що сталося

    13:30

    Вчені б’ють на сполох: сонячний суперспалах підняв радіацію до рекорду за 20 років

    13:27
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.