Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Гончаренко про ризики зустрічі Зеленського з Трампом
    • Біологічні капсули часу: що розповідає пил з давніх печер про історію людства
    • Швейцарія не здатна захиститися від нападу: очільник армії зробив тривожну заяву
    • Небачені супершторми: вчені в жаху від ураганів, що скоро прийдуть на Землю
    • Схуднення до Нового року: які дієти працюють
    • Казкове містечко: туристам порадили найепічніше зимове місце в Європі
    • Українські дрони ще на три місяці “закрили” експорт бензину та дизелю з РФ
    • Канада надала Україні 2,5 млрд доларів: куди підуть кошти
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 09:241 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

    Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

    Як приготувати сирники з манкою

    Інгредієнти:

    • сир кисломолочний — 500 г;
    • яйце — 1 шт;
    • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
    • цукор — 1,5 ст. л.;
    • ванільний цукор — 1 ч. л.;
    • сіль — дрібка;
    • олія для смаження;
    • джем або сметана для подачі;
    • борошно для формування сирників.

    Спосіб приготування:

    1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
    2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
    3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
    4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
    5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники сніданок страва
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Гончаренко про ризики зустрічі Зеленського з Трампом

    22:27

    Біологічні капсули часу: що розповідає пил з давніх печер про історію людства

    22:15

    Швейцарія не здатна захиститися від нападу: очільник армії зробив тривожну заяву

    22:06

    Небачені супершторми: вчені в жаху від ураганів, що скоро прийдуть на Землю

    21:54

    Схуднення до Нового року: які дієти працюють

    21:45

    Казкове містечко: туристам порадили найепічніше зимове місце в Європі

    21:34

    Українські дрони ще на три місяці “закрили” експорт бензину та дизелю з РФ

    21:25

    Канада надала Україні 2,5 млрд доларів: куди підуть кошти

    21:14

    “Ми можемо вирішити це радикально”: Буданов про долю Придністров’я та російський вплив у Молдові

    20:58

    Золоті пляжі і жваве нічне життя: де відпочити взимку

    20:55
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.