М’ясо по-французьки – дуже ситна та смачна страва, яка готується дуже просто, достатньо всього лише – вибрати якісне м’ясо. Для того, щоб м’ясо було соковитим, кулінари радять додати до страви сир, майонез, цибулю.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного м’яса по-французьки з цибулею, сиром і майонезом.

Інгредієнти:
- м’ясо (биток свинини) 1 кг.
- цибуля 2 шт.
- майонез
- сир твердий 400г
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. М’ясо відбийте, присипте спеціями та сіллю.
2. Викладіть м’ясо на деко, зверху цибулю, зверху майонез і сир.
3. Запікайте в розігрітій духовці за 180 С 25-30 хвилин.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися
