Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі
    • Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся
    • Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала
    • Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився
    • ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати
    • Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки
    • Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто
    • Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Ольга СтепановаОльга Степанова28 Липня 2024, 10:211 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.

    Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.

    Інгредієнти

    • Філе курячого стегна – 1 кг
    • Бекон – 600-700 гр
    • Цибуля – 3 шт
    • Розмарин – 2 гілочки
    • Сіль – 1 ч.л.
    • Перець – ½ ч.л.

    Спосіб приготування

    1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.

    2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.

    3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.

    4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    курячий шашлик рецепт страва
    She Womo
    Останні новини
    05 Грудня

    Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі

    23:10

    Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся

    22:43

    Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала

    22:40

    Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився

    22:36

    ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати

    22:34

    Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки

    22:29

    Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто

    22:14

    Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі

    22:12

    Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО

    22:05

    Кожен може “пробити” себе в реєстрі: як дізнатися про борги за комуналку та кредити в Україні

    22:00
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.