Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українців чекає нова “мінімалка”: скільки платитимуть уже з 2026 року
    • Путін несподівано визнав перевагу України, і зробив це публічно
    • Що відбувається із Сонцем наприкінці грудня: свіжий прогноз учених
    • Як знизити холестерин без ліків: лікарі назвали 4 види перекусів, що рятують судини
    • Камбоджа і Таїланд домовилися про негайне припинення вогню: що відомо
    • В Україні різко знизилась кількість проданих ялинок: де найбільше дерев
    • Масштабна атака занурила Київ у холод і темряву: третина міста без тепла та світла
    • У США оголосили про закриття головного офісу ФБР
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Шикарні квашені помідори у відрі: будуть готові через 4 дні

    Шикарні квашені помідори у відрі: будуть готові через 4 дні

    Ольга СтепановаОльга Степанова05 Серпня 2024, 13:461 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Квашені помідори більшість господинь заготовляють саме у відрі, бо ласувати такою закускою можна вже за кілька днів. УНІАН пропонує перевірений “бабусин” рецепт пікантної томатної закуски.

    Квашені помідори у відрі з цукром – рецепт

    Інгредієнти:

    • 8-10 кілограмів томатів;
    • 5 літрів води;
    • 2 склянки солі;
    • 5 ст.л цукру з гіркою;
    • 10 зубчиків часнику;
    • 1 болгарський перець;
    • 1 ст.л гірчичного порошку;
    • листя смородини та вишні;
    • 1 корінь хрону.

    Запам’ятовуйте, як робити квашені помідори в пластиковому відрі.

    Вибрати щільні неушкоджені помідори, вимити під проточною водою. У воді кімнатної температури розчинити сіль і цукор, остудити маринад у холодильнику. На дно відра викласти фруктове та ягідне листя, часник і хрін. Розмітити 50% від кількості томатів, зверху додати часник і зелень. Викласти помідори, що залишилися, знову накрити їх листям смородини, вишні та хрону, посипати гірчицею. Залити розсолом, прикрити кришкою, але в жодному разі не закривати. Якщо хочете, щоб помідори були готові через 4 дні, залиште відро за кімнатної температури. Якщо ви приберете ємність у прохолодне місце, то квашені помідори можна буде куштувати через місяць.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашені помідори рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Українців чекає нова “мінімалка”: скільки платитимуть уже з 2026 року

    11:54

    Путін несподівано визнав перевагу України, і зробив це публічно

    11:45

    Що відбувається із Сонцем наприкінці грудня: свіжий прогноз учених

    11:37

    Як знизити холестерин без ліків: лікарі назвали 4 види перекусів, що рятують судини

    11:25

    Камбоджа і Таїланд домовилися про негайне припинення вогню: що відомо

    11:20

    В Україні різко знизилась кількість проданих ялинок: де найбільше дерев

    11:18

    Масштабна атака занурила Київ у холод і темряву: третина міста без тепла та світла

    09:43

    У США оголосили про закриття головного офісу ФБР

    09:35

    Що має найгірший запах у світі: витримати дуже важко

    09:31

    Одна з країн ЄС масово депортує українців: кого відправляють додому

    09:24
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.