Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Професії майбутнього: ким стати після війни і чому “навчання все життя” стане нормою
    • Саакашвілі закликав Україну не вірити США: яка причина
    • У світі падає попит на електромобілі, традиційні авто знову в тренді
    • Штучний інтелект втрачає довіру: Інвестиційний бум зміщується з Big Tech на промисловість та енергетику — Bloomberg
    • Трамп пообіцяв «жорстку відповідь» ІДІЛ за вбивство військових США у Сирії
    • В Угорщині спалахнули протести через дітей: Орбана закликали піти у відставку
    • Валютні перекази у ПриватБанку — для кого доступні
    • “Він не зупиниться”: Мерц порівняв Путіна з Гітлером
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Романчук МиколаРоманчук Микола14 Грудня 2024, 21:261 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Спагеті болоньєзе є фаворитом багатьох людей і його легко приготувати вдома завдяки простоті рецепту. Проте мішленівський шеф-кухар Пол Фостер стверджує, що для приготування ідеальної пасти потрібно додати один інгредієнт – молоко.

    “Цей рецепт заснований на моїх кулінарних знаннях, моїй ностальгії, а також на моєму досвіді використання оригінальних рецептів у Болоньї”, – цитує його слова Mirror.

    Спочатку дрібно нарізаються цибуля, селера та морква. Часник та чебрець також треба подрібнити. 

    Потім усі ці інгредієнти додають у сковороду з гарячою оливковою олією з щедрою дрібкою солі. Туди треба перемістити овочі й готувати їх 3-4 хвилини. Потім додати часник з чебрецем і готувати ще 2 хвилин.

    Відкладаємо їх в сторону, а на сковороді обсмажуємо яловичо-свинячий фарш, постійно помішуючи. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте трохи червоного вина і дайте суміші загуснути. Додайте трохи томатного пюре і підсмажену овочеву суміш. Туди ж переміщуємо кілька консервованих помідорів і вливаємо курячий бульйон.

    “Воно буде досить рідким, тому вам потрібно повільно варити його близько трьох годин, щоб зменшити його та сконцентрувати, щоб він став густим і глянцевим”, – каже Пол.

    Молоко треба давати в самому кінці замість вершків. Воно надасть соусу кремову текстуру. Після цього можна приправляти.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    болоньєз пол фостер рецепт спагетті шеф-кухар
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Професії майбутнього: ким стати після війни і чому “навчання все життя” стане нормою

    09:14

    Саакашвілі закликав Україну не вірити США: яка причина

    09:05

    У світі падає попит на електромобілі, традиційні авто знову в тренді

    08:55

    Штучний інтелект втрачає довіру: Інвестиційний бум зміщується з Big Tech на промисловість та енергетику — Bloomberg

    08:46

    Трамп пообіцяв «жорстку відповідь» ІДІЛ за вбивство військових США у Сирії

    08:35

    В Угорщині спалахнули протести через дітей: Орбана закликали піти у відставку

    08:22

    Валютні перекази у ПриватБанку — для кого доступні

    08:21

    “Він не зупиниться”: Мерц порівняв Путіна з Гітлером

    08:20

    Ізраїль ліквідував одного з ключових командирів ХАМАС у Газі, – Reuters

    07:54

    Європа у безпеці, поки триває війна в Україні — ексочільник Мюнхенської конференції

    07:45
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.