Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Що потрібно робити взимку, щоб забути про проблеми зі сном
    • Чому навіть нова батарея не рятує взимку: головна причина, про яку не здогадуються водії
    • Святкові подарунки із секонд-хенду: як обрати особливу річ
    • Підвищення тарифів на світло в Україні: коли та на скільки здорожчає
    • В Україні запроваджують нові правила перетину кордону: хто зможе виїхати з країни
    • Євросоюз безстроково заморозив російські активи
    • Мали кумедний вигляд: маленьку зростом Джорджу Мелоні сфотографували з 2-метровим президентом Мозамбіку
    • Новорічний стіл 2025: топ-10 простих і доступних закусок
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Шеф-кухар з мішленівською зіркою розкрив секретний інгредієнт для ідеального болоньєзе

    Романчук МиколаРоманчук Микола14 Грудня 2024, 21:261 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Спагеті болоньєзе є фаворитом багатьох людей і його легко приготувати вдома завдяки простоті рецепту. Проте мішленівський шеф-кухар Пол Фостер стверджує, що для приготування ідеальної пасти потрібно додати один інгредієнт – молоко.

    “Цей рецепт заснований на моїх кулінарних знаннях, моїй ностальгії, а також на моєму досвіді використання оригінальних рецептів у Болоньї”, – цитує його слова Mirror.

    Спочатку дрібно нарізаються цибуля, селера та морква. Часник та чебрець також треба подрібнити. 

    Потім усі ці інгредієнти додають у сковороду з гарячою оливковою олією з щедрою дрібкою солі. Туди треба перемістити овочі й готувати їх 3-4 хвилини. Потім додати часник з чебрецем і готувати ще 2 хвилин.

    Відкладаємо їх в сторону, а на сковороді обсмажуємо яловичо-свинячий фарш, постійно помішуючи. Коли м’ясо підрум’яниться, додайте трохи червоного вина і дайте суміші загуснути. Додайте трохи томатного пюре і підсмажену овочеву суміш. Туди ж переміщуємо кілька консервованих помідорів і вливаємо курячий бульйон.

    “Воно буде досить рідким, тому вам потрібно повільно варити його близько трьох годин, щоб зменшити його та сконцентрувати, щоб він став густим і глянцевим”, – каже Пол.

    Молоко треба давати в самому кінці замість вершків. Воно надасть соусу кремову текстуру. Після цього можна приправляти.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    болоньєз пол фостер рецепт спагетті шеф-кухар
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Що потрібно робити взимку, щоб забути про проблеми зі сном

    00:55

    Чому навіть нова батарея не рятує взимку: головна причина, про яку не здогадуються водії

    00:46

    Святкові подарунки із секонд-хенду: як обрати особливу річ

    00:38

    Підвищення тарифів на світло в Україні: коли та на скільки здорожчає

    00:31

    В Україні запроваджують нові правила перетину кордону: хто зможе виїхати з країни

    00:22

    Євросоюз безстроково заморозив російські активи

    00:13

    Мали кумедний вигляд: маленьку зростом Джорджу Мелоні сфотографували з 2-метровим президентом Мозамбіку

    00:05
    12 Грудня

    Новорічний стіл 2025: топ-10 простих і доступних закусок

    23:54

    “Мутанти” мимоволі: як природа намагається врятувати білих ведмедів від вимирання

    23:45

    Виграли 266 млн дол. та перехетрили “лотерейне прокляття”: незвична історія джекпоту

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.