Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Мелоні назвала стратегію Трампа «сигналом тривоги» для Європи
    • Блокування рахунків та арешт майна: українців покарають за несплату комуналки
    • У Луцьку пенсіонер облаштував бордель у власній квартирі
    • В Україні стався четвертий землетрус за останні дні
    • Нові зміни у мобілізації: українцям готують електронні повістки
    • Мокрий сніг з дощем та ожеледиця: якою сьогодні буде погода в Україні
    • Мобілізація набере обертів: чоловіків “гребтимуть” ще активніше
    • Відомий голлівудський режисер та його дружина знайдені мертвими в будинку з ножовими пораненнями
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт, у який закохані покоління українців: “ті самі” ніжинські огірочки на зиму

    Рецепт, у який закохані покоління українців: “ті самі” ніжинські огірочки на зиму

    Ольга СтепановаОльга Степанова22 Серпня 2024, 07:361 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Активно триває сезон консервації. Ділимось рецептом консервованого салату, який став улюбленою заготівлею для багатьох поколінь українців.

    Ця закуска має чимало варіацій — з морквою, помідорами, різними наборами спецій тощо. “Телеграф” ділиться класичним рецептом, у якому немає інших овочів, крім огірків та цибулі. Приготувати його можна за один день, не витрачаючи зайвий час. Оптимально закривати “Ніжинський” у півлітрові банки — так можна за раз з’їсти баночку.

    Інгредієнти:

    • 6 кг огірків (можна великих)
    • 2 кг цибулі
    • зелень до смаку
    • мелений чорний перець
    • цукор
    • сіль
    • оцет
    • олія

    Спосіб приготування:

    1. Півлітрові банки потрібно ретельно помити і простерилізувати улюбленим способом. Поки вони стерилізуються, огірки і цибулю слід помити, почистити та накришити тоненькими кружечками. В підготовлені банки овочі викладаються шарами. Їх перекладають зеленню, сиплять перець.
    2. У кожну баночку додаємо по 1 чайній ложці солі, 1,5 чайні ложки цукру, 1 столовій ложці оцту та 1 столовій ложці олії.
    3. В такому вигляді салат залишається стояти 30 хвилин. Потім їх ставлять у каструлю на рушник, заливають води “по плічка” та стерилізують після кипіння води протягом 15 хвилин.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    консервація огірки рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Мелоні назвала стратегію Трампа «сигналом тривоги» для Європи

    09:52

    Блокування рахунків та арешт майна: українців покарають за несплату комуналки

    09:51

    У Луцьку пенсіонер облаштував бордель у власній квартирі

    09:48

    В Україні стався четвертий землетрус за останні дні

    09:46

    Нові зміни у мобілізації: українцям готують електронні повістки

    09:45

    Мокрий сніг з дощем та ожеледиця: якою сьогодні буде погода в Україні

    08:36

    Мобілізація набере обертів: чоловіків “гребтимуть” ще активніше

    08:33

    Відомий голлівудський режисер та його дружина знайдені мертвими в будинку з ножовими пораненнями

    08:23

    Найкомфортніші міста у 2026 році: оновлений рейтинг

    08:20

    30 тисяч доларів за переїзд: влада Італії запустила нову ініціативу

    08:18
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.