Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Вчені назвали вік, коли фізична форма та сила починають знижуватися
    • Вчені гадки не мають, як це пояснити: топ-5 історичних загадок без відповіді
    • ШІ Ісус Христос з’явився в церкві у Швейцарії: що він робить
    • Їхня надійність розчаровує: механік назвав 10 автомобілів, які дуже часто ламаються
    • Постановка на військовий облік і мобілізація: чи можливо без ВЛК
    • По 50 годин на тиждень: у яких країнах найбільше працюють
    • КНДР показала першу ядерну субмарину – Пхеньян вихваляється новою силою
    • Як не погладшати після новорічних світ і взимку: ці 12 порад вас точно здивують
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Рецепт сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та мʼякі

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Березня 2024, 21:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

    Інгредієнти для приготування сирників:

    • домашній сир  — 600 г,
    • яйце  — 1 шт.,
    • цукор  — 4 ст. л.,
    • ванільний цукор — 1 ч. л.,
    • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
    • олія для смаження.

    Приготування сирників:

    • До сиру додайте  яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішайте.
    • Додайте манку. Ретельно перемішайте до однорідності виделкою чи ложкою, або використайте товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додайте ще трохи манки.
    • Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.
    • Притрусіть дошку або стіл манкою. Сформуйте з тіста кульки та трохи приплюсніть кожну, запаніруйте їх у манці.
    • Розігрійте пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладіть сирники та смажте по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.
    • Готові сирники викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа рецепт сирники
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Вчені назвали вік, коли фізична форма та сила починають знижуватися

    00:57

    Вчені гадки не мають, як це пояснити: топ-5 історичних загадок без відповіді

    00:46

    ШІ Ісус Христос з’явився в церкві у Швейцарії: що він робить

    00:38

    Їхня надійність розчаровує: механік назвав 10 автомобілів, які дуже часто ламаються

    00:31

    Постановка на військовий облік і мобілізація: чи можливо без ВЛК

    00:22

    По 50 годин на тиждень: у яких країнах найбільше працюють

    00:13

    КНДР показала першу ядерну субмарину – Пхеньян вихваляється новою силою

    00:05
    25 Грудня

    Як не погладшати після новорічних світ і взимку: ці 12 порад вас точно здивують

    23:54

    В Україні можуть злетіти ціни з 1 січня: що подорожчає та на скільки

    23:45

    Дві рідкісні золоті монети віком 2300 років виявили у болоті

    23:37
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.