Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати
    • Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати
    • Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери
    • Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури
    • Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри
    • Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття
    • Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди
    • Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт смачних вареників з квасолею та грибами

    Рецепт смачних вареників з квасолею та грибами

    Ольга СтепановаОльга Степанова04 Січня 2024, 11:191 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Вареники на другий  Святвечір – одна з обов’язкових страв на нашому столі перед Водохрещам. Начинками можуть слугувати капуста, картоплю, гречка, а у нашому випадку – квасоля та гриби, пише 24tv.ua

    Рецепт вареників з квасолею та грибами

    • Час: 1 година
    • Порцій: 4
    Інгредієнти:
    – 250 грамів борошна;
    – 4 яйця;
    – 120 мілілітрів води;
    для начинки:
    – 120 грамів квасолі сухої;
    – 40 грамів сушених грибів;
    – сіль, перець чорний мелений до смаку.

    Приготування:

    1. Квасолю замочіть звечора, зваріть до готовності, заправте сіллю та перцем і перетріть крізь рідке сито.
    2. Сушені гриби промийте, замочіть в холодній воді на 4 – 5 годин і відваріть до готовності.
    3. Варені гриби слід дрібно посікти та обсмажте на олії з цибулею.
    4. З’єднайте з протертою квасолею.
    5. Для приготування тіста змішайте теплу воду, яйця, сіль і замісіть тісто.
    6. Розкачайте його в пласт та розріжте навпіл.
    7. На половину розкачаного тіста викладіть кульки фаршу з квасолі та грибів на відстані 7 сантиметрів одна від одної і накрийте їх другою половиною тіста.
    8. Вареники виріжте спеціальною формою або склянкою і ретельно защипніть краї.
    9. Підготовлені вареники занурте в киплячий підсолений окріп, помішайте і варіть 10 хвилин.
    10. Коли їх виймете, заправте смаженою цибулею.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти
    Останні новини
    Сьогодні

    День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати

    09:46

    Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати

    09:40

    Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери

    09:39

    Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури

    09:25

    Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри

    09:13

    Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття

    09:00

    Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди

    08:48

    Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого

    08:43

    Кремль запускає нову провокацію: поляків хочуть стравити з українцями

    08:38

    Найдивніші звички диктаторів: від любові до магії вуду до одержимості знаменитостями

    08:33
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.