Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки
    • У Європі хочуть залишити українських біженців без житла
    • Розмитнення авто по-новому: що зміниться для водіїв у 2026 році
    • Як підвищити лібідо: поради для жінок і чоловіків
    • Розміщення ядерних боєголовок у Карпатах: чому Європі з Росією потрібно переходити до плану Б
    • В який час доби потрібно їсти ківі для поліпшення травлення та імунітету
    • НАБУ проводить обшуки у проросійської нардепки: розкрито шокуючі деталі
    • Готуйтесь до змін: як перерахують пенсії та соцвиплати у 2026 році
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Рецепт найкращого цієї зими глінтвейну на білому вині: зігрійтеся холодного вечора

    Рецепт найкращого цієї зими глінтвейну на білому вині: зігрійтеся холодного вечора

    Коломієць НадіяКоломієць Надія09 Листопада 2025, 23:541 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Холодна та вітряна погода та довгі темні вечори викликають гостре бажання закутатись у теплий плед, дивитися улюблений фільм та зігрівати руки об чашку з гарячим глінтвейном.

    Магазинні варіанти напою часто програють за смаком домашньому глінтвейну, тим більше, що його приготування не забере багато вашого часу та зусиль.

    Пропонуємо вам скуштувати рецепт згоряючого глінтвейну на білому вині, яким поділилася фудблогерка Оксана Черпак на своїй сторінці в Instagram.

    Інгредієнти:

    • біле сухе вино – 0,75 л
    • мед – 2 ст. л.
    • зерна гвоздики – 10 зерен
    • кориця – 2 палички
    • запашний перець горошок – 5 шт
    • перець чорний горошок – 10 шт
    • апельсин – 1 шт

    Спосіб приготування:

    Для початку потрібно змішати в каструлі всі приправи та мед.

    Апельсин порізати навпіл, з однієї половини вичавити сік у каструлю, іншу половину порізати в шматки.

    Залити все вином, поставити на вогонь і варити 5-6 хвилин на слабкому вогні постійно помішуючи.

    Потім вимкнути вогонь і дати наполягати напій ще 5 хвилин під кришкою. Процідити.

    Келихи прикрасити сухофруктами, налити глінтвейн та насолоджуватися.

    Приємного апетиту!

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    глінтвейн рецепт
    Останні новини
    Сьогодні

    Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки

    11:04

    У Європі хочуть залишити українських біженців без житла

    10:53

    Розмитнення авто по-новому: що зміниться для водіїв у 2026 році

    10:50

    Як підвищити лібідо: поради для жінок і чоловіків

    10:40

    Розміщення ядерних боєголовок у Карпатах: чому Європі з Росією потрібно переходити до плану Б

    10:36

    В який час доби потрібно їсти ківі для поліпшення травлення та імунітету

    10:32

    НАБУ проводить обшуки у проросійської нардепки: розкрито шокуючі деталі

    10:27

    Готуйтесь до змін: як перерахують пенсії та соцвиплати у 2026 році

    10:26

    Гривня зміцнилася: долар дешевшає напередодні вихідних

    10:13

    Лайфхаки прання: як прати правильно і економно

    10:00
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.