Рецепт гарний тим, що не потрібно заздалегідь чистити мойву, стояти біля плити, стежачи за підсмажуванням — готується вона разом із нутрощами і запікається в духовці.
Риба виходить золотиста й ароматна.
Інгредієнти
- Мойву вимийте під проточною холодною водою та обсушіть паперовим рушником.
- У мисці з’єднайте соєвий соус, цукор, приправу карі, трохи солі та перемішайте. Викладіть у цю суміш рибу, перемішайте та залиште маринуватися за кімнатної температури на 1–2 години.
- Духовку заздалегідь розігрійте до 90 градусів, увімкніть конвекцію. На дно поставте деко, застелене фольгою, викладіть на решітку рибку та запікайте 60 хвилин.
Порада:
- Якщо у вас немає конвекції, запікайте мойву 75 хвилин.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися
