Медовий рулет із яблуками готується дуже швидко і просто, оскільки випікається одразу з начинкою і не потрібен навіть блендер.
Ніжний медовий бісквіт чудово поєднується з яблуками.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне — 200 г;
- яйця курячі — 3 шт.;
- цукор — 80 г;
- вершкове масло — 100 г;
- мед — 2 ст л.;
- сода — 0,5 ч. л.;
- сіль — дрібка.
Для начинки:
- яблука — 4 шт.;
- цукор — 2 ст л.
Приготування:
- У каструльку викладіть мед, соду, поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, постійно перемішуючи, до бурштинового кольору. Трохи остудіть.
- У мисці з’єднайте яйця, цукор, сіль, перемішайте і збийте віничком, додайте розтоплене вершкове масло, потім влийте медову масу, додайте борошно і перемішайте.
- Яблука помийте, почистьте, видаліть серцевину, натріть на велику тертку, додайте цукор, перемішайте і викладіть рівномірним шаром на деко, застелене пергаментним папером, і залийте тістом.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 18-20 хвилин.
- Готовий корж накрийте листом пергаменту й акуратно переверніть. Пергамент зніміть і скрутіть корж у рулет. Загорніть рулет у цей лист пергаменту та накрийте рушником до охолодження.
Поради:
- За бажанням можна додати корицю.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися

