Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Відстрочку через навчання можуть скасувати: які зміни готують для студентів-чоловіків
    • Неочікуваний лайфгак для водіїв: як мийний засіб для посуду врятує ваше авто
    • Як захиститись від шахрайських схем під час війни: чому банки просять вчасно оновлювати особисті дані
    • Штормовий вітер і сніг перед Новим роком – синоптикиня попередила про небезпечну неділю 
    • Здорова їжа після 50 років: як харчування допомагає красиво старіти
    • Після втрати Сіверська знімають комбригів 54-ї та 10-ї бригад – з’явилися деталі скандалу
    • Ніхто не залишиться у тіні: ТЦК готують нововведення у військовому обліку
    • Соціальні виплати на дітей від 1 січня: на скільки зростуть суми
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Легкий рецепт квашеної капусти в банках: секрети від кулінарної блогерки

    Легкий рецепт квашеної капусти в банках: секрети від кулінарної блогерки

    Ковальчук СвітланаКовальчук Світлана12 Листопада 2024, 21:581 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Квашена капуста — улюблена страва багатьох українців, особливо взимку. Але що робити, якщо немає досвіду у приготуванні? Кулінарна блогерка Лілія Цвіт пропонує найпростіший рецепт, який під силу навіть новачкам: усього три інгредієнти — капуста, морква та сіль.

    Що потрібно:

    • Капуста — 3 кг
    • Морква — 1 шт.
    • Сіль — 2 ст. л. (з верхом)

    Як приготувати:

    1. Спочатку нарізаємо капусту, а моркву натираємо на тертці. Змішуємо обидва інгредієнти у великій мисці.
    2. Додаємо сіль і добре розминаємо суміш руками, щоб капуста пустила сік. Укладаємо капусту в трилітрову банку, щільно втрамбовуючи її, щоб не залишилось повітряних пустот.
    3. Ставимо банку в глибоку тарілку, оскільки капуста виділятиме багато соку. Злегка прикриваємо кришкою та залишаємо на три дні в теплому місці. Щодня проколюємо капусту дерев’яною паличкою, щоб випустити накопичене повітря. Це гарантує рівномірне заквашування і запобігає гіркості.

    Заквашування капусти залежить від температури: якщо стає кислуватою на смак, її можна перенести в холодне місце для зберігання. Через кілька днів вона буде готова до вживання і зберігатиме всі свої смакові якості.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашена капуста рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Відстрочку через навчання можуть скасувати: які зміни готують для студентів-чоловіків

    18:36

    Неочікуваний лайфгак для водіїв: як мийний засіб для посуду врятує ваше авто

    18:27

    Як захиститись від шахрайських схем під час війни: чому банки просять вчасно оновлювати особисті дані

    18:15

    Штормовий вітер і сніг перед Новим роком – синоптикиня попередила про небезпечну неділю 

    18:06

    Здорова їжа після 50 років: як харчування допомагає красиво старіти

    17:54

    Після втрати Сіверська знімають комбригів 54-ї та 10-ї бригад – з’явилися деталі скандалу

    17:45

    Ніхто не залишиться у тіні: ТЦК готують нововведення у військовому обліку

    17:34

    Соціальні виплати на дітей від 1 січня: на скільки зростуть суми

    17:25

    Новорічний етикет-2026: що зараз модно нести в гості, а з чим вас мовчки засудять

    17:14

    Зеленський окреслив “червоні лінії” України на переговорах

    17:04
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.