Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Хто насправді приносить подарунки українцям: теологи розкрили правду про Діда Мороза, Санту і Миколая
    • В ЄС запроваджують аварійні маячки для автомобілів: як це працюватиме
    • У Чехії обікрали українок-біженок майже на 3 мільйони: що сталося
    • Попалися на пільгах: кому доведеться повернути гроші за допомогу на дітей — і як цього уникнути
    • Ілон Маск вимагає ліквідувати Євросоюз: що розлютило мільярдера
    • Топ-7 продуктів, які природним шляхом знижують тиск: що додати до раціону вже сьогодні
    • Новий рекорд: учені виявили 18 000 слідів динозаврів уздовж стародавнього узбережжя
    • Українцям загрожують “новорічні” штрафи
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Курка з секретом: низькокалорійна страва з апетитною скоринкою

    Курка з секретом: низькокалорійна страва з апетитною скоринкою

    Романчук МиколаРоманчук Микола03 Вересня 2025, 07:551 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ніжне куряче м’ясо під золотистою овочевою шапкою — ідеальний варіант для тих, хто стежить за фігурою і не готовий відмовлятися від смачного. У 100 грамах всього 170 калорій, але страва залишається ситною і ароматною.

    Що знадобиться

    Курячі стегна — 500 г
    Сметана — 3 ст. л.
    Кабачок — 1 шт.
    Морква — 1 шт.
    Цибуля — 1 шт.
    Сир — 100 г
    Зелень — невеликий пучок
    Сіль і перець — за смаком

    Як готувати

    Крок 1. Виріжте філе з стегон, злегка відбийте, посоліть, поперчіть і змастіть сметаною.

    Крок 2. Натріть кабачок, моркву і цибулю, потім обсмажте овочі до м’якості.

    Крок 3. Натріть сир, дрібно поріжте зелень і з’єднайте все з обсмаженими овочами.

    Крок 4. Викладіть начинку на куряче м’ясо, накрийте фольгою і запікайте 30 хвилин при 180 °C. Потім зніміть фольгу і залиште ще на 10 хвилин, щоб з’явилася апетитна скоринка.

    Результат — соковите м’ясо всередині і ніжна, злегка хрустка овочева «шапка» зверху. Страва чудово підходить для легкої вечері і відмінно поєднується з будь-яким гарніром.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    курка рецепт
    She Womo
    Останні новини
    06 Грудня

    Хто насправді приносить подарунки українцям: теологи розкрили правду про Діда Мороза, Санту і Миколая

    21:43

    В ЄС запроваджують аварійні маячки для автомобілів: як це працюватиме

    21:38

    У Чехії обікрали українок-біженок майже на 3 мільйони: що сталося

    21:08

    Попалися на пільгах: кому доведеться повернути гроші за допомогу на дітей — і як цього уникнути

    21:01

    Ілон Маск вимагає ліквідувати Євросоюз: що розлютило мільярдера

    21:00

    Топ-7 продуктів, які природним шляхом знижують тиск: що додати до раціону вже сьогодні

    20:52

    Новий рекорд: учені виявили 18 000 слідів динозаврів уздовж стародавнього узбережжя

    17:22

    Українцям загрожують “новорічні” штрафи

    17:20

    Як максимально швидко зарядити смартфон без проводів і не “вбити” батарею

    17:17

    Які рослини завжди потрібно обрізати в грудні: садівники назвали 10

    17:12
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.