Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати
    • Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати
    • Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери
    • Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури
    • Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри
    • Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття
    • Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди
    • Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Кращий, ніж “Шуба”: простий та смачний салат з буряка

    Кращий, ніж “Шуба”: простий та смачний салат з буряка

    Ольга СтепановаОльга Степанова04 Лютого 2024, 09:131 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Радимо спробувати приготувати цей салат з буряка. Його цікава заправка вас приємно вразить.

    Салат з буряка

    • Час: 20 хвилин
    • Порцій: 4
    Інгредієнти:
    – 2 запечені буряки;
    – 1 яблуко;
    – 250 грамів відвареної квасолі;
    – 200 грамів моркви по-корейськи;
    – 20 грамів насіння соняшника;
    – 1 чайна ложка лимонного соку.

    Для заправки:
    – 1 чайна ложка меду;
    – 2 чайні ложки французької гірчиці;
    – 2 зубчики часнику;
    – 2 столові ложки олії;
    – сіль, чорний мелений перець до смаку.

    Приготування:

    1. Буряк попередньо запечіть. Ретельно вимийте, загорніть у фольгу та помістіть у розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин. Дайте охолонути та почистьте.
    2. Яблуко почистьте, наріжте соломкою, побризкайте соком лимона та перемішайте.
    3. Змішайте мед, французьку гірчицю, часник, пропущений через прес, оливкову олію.
    4. Буряк натріть на терку та відправте до яблук, додайте відварену квасолю, корейську моркву та насіння соняшника.
    5. Посоліть, поперчіть, заправте приготовленою заправкою та ретельно перемішайте.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти
    Останні новини
    Сьогодні

    День святого Миколая: заборони та прикмети, які варто знати

    09:46

    Штрафи ТЦК: юристи попередили про обов’язкову процедуру після сплати

    09:40

    Пришвидши Wi‑Fi за 5 хвилин: прості лайфхаки, про які мовчать провайдери

    09:39

    Зима наступає: синоптики попередили про різке зниження температури

    09:25

    Не вірите міфам про жінок-водіїв? Ось реальні цифри

    09:13

    Модний шок сезону: головний тренд зими повертається після 20 років забуття

    09:00

    Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди

    08:48

    Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого

    08:43

    Кремль запускає нову провокацію: поляків хочуть стравити з українцями

    08:38

    Найдивніші звички диктаторів: від любові до магії вуду до одержимості знаменитостями

    08:33
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.