Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Котлети з плавленого сиру: рецепт цікавої страви
    • Тепла вода пробилася до Антарктиди і вже “пожирає” льодовики, – вчені
    • Абсолютний блекаут взимку: чи зможе ворог досягти мети
    • Кондиціонер в автомобілі взимку: експерти розповіли, чому варто час від часу його вмикати, а не чекати до весни
    • Синоптикиня розповіла, якою буде погода на свята в Україні
    • Мандрівниця назвала найкраще місто в Європі для зустрічі Нового року
    • NASA стежить за астероїдом, який мчить до Землі: чи існує загроза
    • Ця закуска розлітається за 5 хвилин — бюджетний хіт на Новий рік 2026, який всі просять повторити
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Котлети з плавленого сиру: рецепт цікавої страви

    Котлети з плавленого сиру: рецепт цікавої страви

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій13 Грудня 2025, 22:461 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    У світі гастрономічних трендів є страви, які повертають нас до домашнього затишку, але при цьому легко вписуються у стильну естетику Instagram. Котлети з плавленого сиру — якраз із цієї категорії: трошки ретро та водночас неймовірно смачно.

    Фудблогерка Anastasia Simashko поділилася простим рецептом, який перетворився на маленький локальний тренд: хрусткі, золотисті та неймовірно ароматні сирні котлетки, від яких складно відірватися.

    Інгредієнти

    Приготування

    1. Натріть сир. Плавлений сир найкраще натирати охолодженим, так він тримає форму та не липне.
    2. Додайте яйця та спеції. Змішайте сир із яйцями, сіллю та перцем. Масу потрібно трохи збити, щоб вона стала однорідною.
    3. Вмішайте борошно. Додайте три столові ложки борошна, воно дає потрібну густоту. Консистенція має бути такою, щоб легко формувалися котлетки.
    4. Сформуйте котлети. Руки змочуємо водою, так маса не липне. Формуємо невеликі, акуратні кружечки.
    5. Обваляйте у паніруванні. Панірувальні сухарі обовʼязкові. Вони дадуть хрумкість і красивий рівномірний колір.
    6. Смаження. Готуємо на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Важливо не поспішати та не перегрівати олію, щоб котлетки не підгоріли.

    Ніжні, м’які всередині, ароматні та водночас з підсмаженою скоринкою, ці котлетки ідеально поєднуються зі сметаною, часниковим соусом або навіть з легким йогуртовим дипом. Їх можна подавати як перекус, сніданок, закуску до святкового столу чи як гарнір до овочів.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    котлети рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Котлети з плавленого сиру: рецепт цікавої страви

    22:46

    Тепла вода пробилася до Антарктиди і вже “пожирає” льодовики, – вчені

    22:38

    Абсолютний блекаут взимку: чи зможе ворог досягти мети

    22:31

    Кондиціонер в автомобілі взимку: експерти розповіли, чому варто час від часу його вмикати, а не чекати до весни

    22:22

    Синоптикиня розповіла, якою буде погода на свята в Україні

    22:13

    Мандрівниця назвала найкраще місто в Європі для зустрічі Нового року

    22:05

    NASA стежить за астероїдом, який мчить до Землі: чи існує загроза

    21:54

    Ця закуска розлітається за 5 хвилин — бюджетний хіт на Новий рік 2026, який всі просять повторити

    21:45

    Автоматична мобілізація з 18 років? Українців ошелешили, все вже вирішено

    21:37

    Від 1200 грн і більше: хто має право на надбавку до пенсії

    21:30
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.