Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українці можуть втратити дах над головою: нові плани Європи
    • Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати
    • Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ
    • Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ
    • She Congress 2025: історії рішучості жінок, що змінюють бізнес, громади й суспільні цінності
    • У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують
    • Все, лавочка закривається: ФОПів в Україні чекає тотальна зміна податкових правил
    • Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Капуста квашена з медом: незвичайний рецепт

    Капуста квашена з медом: незвичайний рецепт

    Романчук МиколаРоманчук Микола18 Березня 2025, 16:551 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Капуста з медом відрізняється від класичної квашеної капусти, ніжним смаком та ароматом.

    Чудово підійде як самостійна закуска з цибулею та запашною олією, а також для приготування капусняку, вареників або інших страв.

    Інгредієнти

    1. У сотейник влийте воду, додайте сіль і закип’ятіть. Зніміть із вогню, остудіть, додайте мед і перемішайте.
    2. Моркву очистіть та натріть на велику тертку.
    3. З капусти зніміть верхнє листя і тонко нашинкуйте ножем.
    4. Викладіть у велику миску, додайте моркву, лавровий лист, перець горошком, перемішайте і перекладіть у трилітрову банку, злегка утрамбовуючи її.
    5. Залийте розсолом, поставте банку на тарілку і не закриваючи залиште за кімнатної температури на два дні.
    6. Потім накрийте кришкою та відправте капусту в холодильник ще на два дні.

    Поради:

    Вранці та ввечері протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб виходили гази, які будуть утворюватися під час квашення.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    квашена капуста рецепт
    Останні новини
    Сьогодні

    Українці можуть втратити дах над головою: нові плани Європи

    11:36

    Мобілізованим доведеться розкошелитися: чим забезпечить держава, а що треба купувати

    11:30

    Штраф 3400 гривень прямо на вулиці: кого жорстко покарають за носіння одягу ЗСУ

    11:27

    Миколаїв і Одеса як “картка для торгу”: аналітики ISW про плани РФ

    11:24

    She Congress 2025: історії рішучості жінок, що змінюють бізнес, громади й суспільні цінності

    11:20

    У Кремлі заявили, що розмову Путіна і Трампа поки не планують

    11:14

    Все, лавочка закривається: ФОПів в Україні чекає тотальна зміна податкових правил

    11:10

    Терміново перевірте “Дію”: українці почали отримувати сповіщення про скасування прописки

    11:04

    Світло можуть вимкнути будь-коли: регіони з найгіршою ситуацією

    11:00

    У Європі хочуть залишити українських біженців без житла

    10:53
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.