Гарячі бутерброди – найкраща страва для швидкого і ситного сніданку та перекусу. Для основи підійде будь-який хліб, а для начинки – ковбаса, сир будь-який, овочі свіжі, майонез.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і ситних гарячих бутербродів, які готуються 10 хвилин.

Інгредієнти:
- Хліб
Начинка:
- Ковбаса або м’ясо
- Помідор
- Майонез
- Сир
- Зелень
Спосіб приготування:
1. Поріжте всі інгредієнти, крім хліба, кубиком.
2. Викладіть хліб на деко, зверху начинку і готуйте в духовці 10 хвилин.
Готові бутерброди краще їсти гарячими.
Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».
Читайте ЕКСПЕРТ у Google News
Підписатися

