Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди
    • Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого
    • Кремль запускає нову провокацію: поляків хочуть стравити з українцями
    • Найдивніші звички диктаторів: від любові до магії вуду до одержимості знаменитостями
    • Мобілізація “навиворіт”: чому замість “рексів” до війська потрапляють чоловіки з шизофренією і алкоголіки
    • “Це станеться”: Трамп заявив про неминуче врегулювання війни в Україні
    • Юристи пояснили, який поширений штраф автомобілістам повністю незаконний
    • Дві шахрайки вкрали понад 2 млн грн під виглядом постачання дронів для ЗСУ
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Фуд-хакінг: як зробити просту їжу суперкорисною

    Фуд-хакінг: як зробити просту їжу суперкорисною

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина29 Квітня 2025, 12:591 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Харчуватись правильно — не означає витрачати шалені гроші на кіноа, чіа та спіруліну. Насправді зробити їжу більш поживною можна буквально на кухні за 5 хвилин і без переплат. Це називається фуд-хакінгом — прості трюки, що прокачують твоє щоденне меню, пише Експерт.

    Прокачай яєчню — додай броколі.
    Навіть звична яєчня може стати суперфудом, якщо додати до неї зелені овочі. Заморожена броколі, шпинат чи горошок — бюджетно, швидко, поживно.

    Хліб з бонусом.
    Не можеш відмовитись від хліба? І не треба! Просто обирай цільнозерновий, або тости намазуй не маслом, а хумусом чи авокадо. Отримаєш більше клітковини й корисних жирів — і довше не зголоднієш.

    Рис? Додай бобові.
    Рис із сочевицею або нутом — не лише смачніше, а й корисніше. Комбінація білка, заліза і складних вуглеводів — ідеально для обіду або вечері.

    Десерт без гріха.
    Замість покупного печива — банан з ложкою арахісової пасти. Солодко, ситно, і без рафінованого цукру.

    Пий правильно.
    Замість соків — вода з лимоном, м’ятою або імбиром. Очищує, тонізує, і коштує копійки.

    Не потрібно ламати голову над складними дієтами. Просто зроби розумні заміни — і твоє тіло скаже «дякую».

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    їжа Фуд-хакінг
    Останні новини
    Сьогодні

    Медики розкрили, в якій позі спати найкорисніше — а яку варто забути назавжди

    08:48

    Комунальники “мухлюють” з платіжками: як не платити зайвого

    08:43

    Кремль запускає нову провокацію: поляків хочуть стравити з українцями

    08:38

    Найдивніші звички диктаторів: від любові до магії вуду до одержимості знаменитостями

    08:33

    Мобілізація “навиворіт”: чому замість “рексів” до війська потрапляють чоловіки з шизофренією і алкоголіки

    08:26

    “Це станеться”: Трамп заявив про неминуче врегулювання війни в Україні

    08:23

    Юристи пояснили, який поширений штраф автомобілістам повністю незаконний

    08:21

    Дві шахрайки вкрали понад 2 млн грн під виглядом постачання дронів для ЗСУ

    08:17

    Закриті перемовини у США: що обговорили українська та американська делегації в Маямі

    08:12

    Постійна втома: що вона сигналізує та чому її не можна ігнорувати

    08:00
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.