Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI
    • Виплатять майже 2 400 гривень: які 5 доплат можуть отримати пенсіонери
    • Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини
    • Ізраїль може депортувати десятки тисяч українських біженців до кінця року
    • “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського
    • В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять
    • Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними
    • США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Фаршировані яйця з шампіньйонами: бюджетний хіт з чотирьох продуктів

    Фаршировані яйця з шампіньйонами: бюджетний хіт з чотирьох продуктів

    Коломієць НадіяКоломієць Надія26 Серпня 2025, 10:051 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Фаршировані яйця з печерицями! Бюджетний хіт з чотирьох продуктів — справжня знахідка для любителів грибних закусок! Ситна, з пікантною ноткою смажених печериць, ідеально підходить для святкового столу. Раджу спробувати — гості оцінять і проситимуть добавки.

    Інгредієнти:

    • Яйця — 10 шт.
    • Печериці свіжі — 200 г
    • Картопля — 3 шт.
    • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
    • Олія рослинна — 2 ст. л.
    • Майонез — за смаком
    • Сіль — за смаком
    • Перець чорний — за смаком
    • Зелень — для прикраси

    Приготування:

    Яйця відваріть круто, очистіть і розріжте навпіл. Картоплю відваріть у мундирі до готовності, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Печериці наріжте пластинками, цибулю дрібно накришіть. Обсмажте цибулю на олії до прозорості, додайте гриби і смажте до золотистого кольору і випаровування рідини.

    Змішайте в мисці подрібнені жовтки, картоплю і остиглі смажені гриби з цибулею. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом і акуратно перемішайте. Наповніть салатом половинки яєчних білків і викладіть на блюдо. Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Залишки салату викладіть на підсмажений хліб.

    Порада: для більш насиченого смаку можна додати 1 ч. л. соєвого соусу при смаженні грибів!

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт яйця
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Корабель ВМС США помилково відкрив вогонь по американських винищувачах, – BI

    16:46

    Виплатять майже 2 400 гривень: які 5 доплат можуть отримати пенсіонери

    16:43

    Учені навчилися “перезаряджати” старіючі клітини

    16:38

    Ізраїль може депортувати десятки тисяч українських біженців до кінця року

    16:36

    “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського

    14:26

    В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять

    14:21

    Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними

    14:18

    США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу

    14:15

    ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду

    14:12

    Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик

    14:11
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.