Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • NYT: Росія сприяла будівництву атомної субмарини для КНДР
    • Коли краще бронювати відпустку, щоб зекономити половину бюджету
    • Кулеба розповів, які маршрути “3000 км Україною” користуються попитом
    • Речі в домі, які крадуть вашу енергію — ви їх не помічаєте
    • Оцифрування трудових книжок: чи зачепить пенсіонерів
    • Нові авто ламаються частіше: чому старі машини надійніші
    • “Воєнні тури” на Донбасі: що готує Росія — The Times
    • Відстрочка у 2026 році: яку мінімальну зарплату встановили
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Дешева вечеря для всієї родини: як приготувати фарширований гарбуз з сиром

    Дешева вечеря для всієї родини: як приготувати фарширований гарбуз з сиром

    Романчук МиколаРоманчук Микола14 Вересня 2024, 15:341 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Фрукти та овочі завжди найсмачніші у свій сезон. Зараз час гарбуза, а тому не варто гаяти можливість щось з нього приготувати.

    Як пише Еxpress, цей фаршированний гарбуз допоможе нагодувати всю сім’ю за невеликі гроші. Для приготування потрібні:

    • гарбуз – 2 шт. середнього розміру;
    • оливкова олія – 2 ст.д.
    • сіль – чверть чайної ложки;
    • мелений перець
    • свіжий шпинат – 200 г;
    • вершковий сир – 230 г;
    • сир “Лестер” червоний – 150 г;
    • бекон – 6 смужок.

    Спочатку розігрійте духовку до 200С. Приготуйте гарбуз – розріжте кожен уздовж навпіл. За допомогою ложки вийміть насіння та м’ясисті нитки.

    Покладіть гарбуз зрізом догори на деко. Збризніть зрізи оливковою олією та приправте. Переверніть гарбуз зрізом вниз у готуйте 40 годин. 

    У цей час у середній сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні та додайте свіжий шпинат. Готуйте близько п’яти хвилин. Змішайте в мисці шпинат, сир та половину бекону.

    Вийміть гарбуз з духовки.За допомогою ложки вийміть м’якоть, залишивши межі приблизно 2 см з боків. Нафаршируйте його сумішшю з гарбуза, шпинату, бекону та сиру. Зверху викладіть решту нарізаного вареного бекону.

    Готуйте фарширований гарбуз ще 15 хвилин, поки сирна суміш не розплавиться, а верх не стане золотисто-коричневим. Зверху посипати свіжомеленим чорним перцем.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    вечеря гарбуз з сиром рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    NYT: Росія сприяла будівництву атомної субмарини для КНДР

    09:00

    Коли краще бронювати відпустку, щоб зекономити половину бюджету

    08:49

    Кулеба розповів, які маршрути “3000 км Україною” користуються попитом

    08:38

    Речі в домі, які крадуть вашу енергію — ви їх не помічаєте

    08:23

    Оцифрування трудових книжок: чи зачепить пенсіонерів

    08:09

    Нові авто ламаються частіше: чому старі машини надійніші

    08:00

    “Воєнні тури” на Донбасі: що готує Росія — The Times

    07:44

    Відстрочка у 2026 році: яку мінімальну зарплату встановили

    07:37

    Що чекає українців найближчими днями: прогноз енергетиків

    07:22

    Лікарі попередили: ця звичка після 30 років прискорює старіння вдвічі

    07:10
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.