Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі
    • Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся
    • Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала
    • Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився
    • ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати
    • Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки
    • Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто
    • Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    Експерт
    Home » Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Десерт “Павлова”: рецепт класичного смаколика 

    Ольга СтепановаОльга Степанова21 Липня 2024, 22:042 Mins Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Кондитери Нової Зеландії та Австралії й досі сперечаються, на чиїй Батьківщині вперше приготували цей десерт.

    Чим він такий особливий? Раджу приготувати, аби відчути смакову насолоду від повітряної текстури.

     Інгредієнти:

    • Білок — 3 шт,

    • Сік лимону — 5 г,

    • Цукор — 90 г,

    • Цукрова пудра — 90 г,

    • Крохмаль кукурудзяний — 5 г.

     Курд:

    • Сік лимону та апельсину — 90 г,

    • Цукор — 125 г,

    • Жовтки — 3 шт,

    • Крохмаль — 5 г,

    • Вершкове масло — 90 г,

    • Цедра лимона та апельсина — 5 г.

     Крем:

    • Крем сир — 100 г,

    • Вершки 33% — 150 г,

    • Цукрова пудра — 40 г.

     Приготування:

    1. Білок змішати з лимонним соком та збивати стаціонарним міксером на середній швидкості протягом 20 хвилин, до утворення пишної маси.

    2. До білків додати наступні інгредієнти: цукор, цукрову пудру та крохмаль. Продовжувати збивати до утворення глянцевої маси.

    3. Викласти білки на пергамент, зробити заглиблення та випікати 3 години при 80°

    4. Жовтки змішати з цукром, додати сік, цедру, крохмаль, перемішати та додавши вершкове масло, закрити на паровій бані. Потім вкрити плівкою в “контакт”.

    5. Крем сир, вершки та пудру обʼєднати в єдину масу.

    6. На готовий десерт викласти крем, зверху курд та прикрасити ягодами.

    Смакувати краще ложкою.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    десерт павлова кондитери рецепт
    She Womo
    Останні новини
    05 Грудня

    Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі

    23:10

    Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся

    22:43

    Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала

    22:40

    Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився

    22:36

    ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати

    22:34

    Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки

    22:29

    Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто

    22:14

    Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі

    22:12

    Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО

    22:05

    Кожен може “пробити” себе в реєстрі: як дізнатися про борги за комуналку та кредити в Україні

    22:00
    Load More
    Категорії новин
    Інформація
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.