Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • У ЗСУ пропонують змінити процес мобілізації в Україні: до чого готуватися
    • У Єкатеринбурзі чоловіка оштрафували на 49 тисяч за плакат «Пусть всегда будет солнце»
    • Ринкові ціни на світло: коли можуть підвищити тарифи для населення
    • Українці за кордоном: скільки податків і куди потрібно сплачувати
    • Який чай здатен знімати стрес: дієтологи порадили корисний напій
    • Майнінг криптовалюти: Путін заявив про нові плани щодо Запорізької АЕС
    • Функції ТЦК хочуть розширити: що зміниться для військовозобов’язаних
    • Мандрівниця після 80 круїзів назвала найкращі напрямки для подорожей
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Без оцту і за пару хвилин: шеф-кухар розкрив, як приготувати “ідеальне” яйце-пашот

    Без оцту і за пару хвилин: шеф-кухар розкрив, як приготувати “ідеальне” яйце-пашот

    Романчук МиколаРоманчук Микола06 Квітня 2025, 14:391 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Шеф-кухар із зіркою Мішлен Пол Фостер показав, як приготувати яйце-пашот вдома без використання оцту, пише express.co.uk.

    “Я покажу вам, як приготувати найідеальніше яйце-пашот. Я знаю, що для багатьох людей це “ворог”, – зазначив він. – Не додавайте оцет у воду, він вам не потрібен”.

    Як правильно готувати яйце-пашот – метод Пола Фостера

    За словами кухаря, яйце має бути максимально “свіжим” і кімнатної температури. Його спосіб приготування наступний:

    • Наберіть у каструлю воду, посоліть і поставте на вогонь.
    • Візьміть сито, і розбийте в нього яйце над мискою.
    • Щойно вода в каструлі закипить, зменшіть вогонь, перемішайте, вилийте яйце із сита у воду і варіть кілька хвилин.

    “Вам не потрібно збивати його і створювати воронку. Перемішування (перед додаванням яйця у воду) допомагає йому рухатися, тому воно не прилипає до дна каструлі”, – зазначив кухар.

    За його словами, дуже важливо, щоб вода не кипіла під час варіння яйця: одна з речей, яку ви не повинні робити, – це піддаватися спокусі збільшити вогонь.

    Також Фостер порадив ніколи не класти яйце-пашот просто на тост. Просто приправте його морською сіллю, меленим чорним перцем: “І це все, що вам потрібно”.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    рецепт яйце-пашот
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    У ЗСУ пропонують змінити процес мобілізації в Україні: до чого готуватися

    16:32

    У Єкатеринбурзі чоловіка оштрафували на 49 тисяч за плакат «Пусть всегда будет солнце»

    16:23

    Ринкові ціни на світло: коли можуть підвищити тарифи для населення

    16:14

    Українці за кордоном: скільки податків і куди потрібно сплачувати

    16:06

    Який чай здатен знімати стрес: дієтологи порадили корисний напій

    15:54

    Майнінг криптовалюти: Путін заявив про нові плани щодо Запорізької АЕС

    15:45

    Функції ТЦК хочуть розширити: що зміниться для військовозобов’язаних

    15:37

    Мандрівниця після 80 круїзів назвала найкращі напрямки для подорожей

    15:30

    Не Tesla: експерти розповіли, який електромобіль є найефективнішим у США

    15:21

    Терпіння закінчилося: по кому Трамп наказав завдати удару

    15:12
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.