Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чому рослини жовтіють навіть при поливі: типова помилка
    • Провокація РФ на свята: польські військові перехопили літак
    • Тривожна ознака емоційного вигорання, яку більшість ігнорує — бо вважає її «нормою»
    • Путін приховує економічну кризу: що відбувається з роботою в РФ
    • Подоляк розкрив, чому вибори під час війни складні
    • Путін про ЗАЕС: США і РФ ведуть переговори без української сторони
    • Чому ваш телефон «старіє» швидше: справа не в батареї
    • NYT: Росія сприяла будівництву атомної субмарини для КНДР
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Ароматна та ситна: рецепт локшини по-азійськи

    Ароматна та ситна: рецепт локшини по-азійськи

    Коломієць НадіяКоломієць Надія08 Лютого 2024, 21:531 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ароматну, ситну та неймовірно смачну локшина по-азійськи легко приготувати на домашній кухні.

    Можна зробити як гострий так і не гострий варіант страви. Про це пише Телеграф з посиланням на katana.ua.

    Інгредієнти:

    • Локшина (udon, wok, рисові спагеті) – 200 г
    • Куряче філе – 200 г
    • Солодкий перець – 1 шт.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Морква – 1 шт.
    • Часник – 2 зубчики
    • Соєвий соус – 3 ст. л.
    • Рисовий оцет – 1 ст. л.
    • Тертий імбир – 1 ч. л.
    • Олія – 2 ст. л.
    • Кунжут – 1 ст. л. (для посипання)
    • Зелень (цибуля, кінза) – за смаком

    Приготування:

    1. Наріжте куряче філе тонкими скибочками, солодкий перець – соломкою, цибулю – півкільцями, моркву – тонкими брусочками, часник – подрібніть.
    2. Змішайте соєвий соус, оцет, тертий імбир.
    3. Відваріть локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, процідіть.
    4. Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте куряче філе до золотистого кольору, додайте овочі та часник, обсмажте протягом 5 хвилин.
    5. Додайте локшину, соєвий соус, готуйте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин.
    6. Посипте страву кунжутом і подрібненою зеленню.
    • Для більш пікантного смаку можна додати в соус 1 ч. л. гострого перцю чилі.
    • Замість курячого філе можна використовувати креветки, свинину.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Чому рослини жовтіють навіть при поливі: типова помилка

    10:24

    Провокація РФ на свята: польські військові перехопили літак

    10:10

    Тривожна ознака емоційного вигорання, яку більшість ігнорує — бо вважає її «нормою»

    10:00

    Путін приховує економічну кризу: що відбувається з роботою в РФ

    09:50

    Подоляк розкрив, чому вибори під час війни складні

    09:39

    Путін про ЗАЕС: США і РФ ведуть переговори без української сторони

    09:25

    Чому ваш телефон «старіє» швидше: справа не в батареї

    09:13

    NYT: Росія сприяла будівництву атомної субмарини для КНДР

    09:00

    Коли краще бронювати відпустку, щоб зекономити половину бюджету

    08:49

    Кулеба розповів, які маршрути “3000 км Україною” користуються попитом

    08:38
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.