Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чому автомобільний акумулятор постійно сідає – відповідь здивує
    • Путін готується висадити десант у Одесі: розкрито шокуючий нюанс
    • Коломойський не з’явився у суді, де мав зробити гучні заяви
    • Людство під загрозою вимирання: вчені спантеличили моторошним прогнозом
    • Банки масово “збивають” з українців борги в судах: хто позивається найчастіше
    • ЄС прийде кінець: стало відомо, що насправді задумав Трамп
    • Памела Андерсон хоче змінити своє прізвище на нове
    • В Україні з’явився конкурент OLX: Monobank запустив “базар” для продажу та купівлі речей
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Грудня 2023, 15:321 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ділимось рецептом, який дозволить засолити продукт самотужки. Так вийде значно смачніше і дешевше. Знадобиться всього кілька інгредієнтів

    Нескладним рецептом поділились на ProstoWay. Для засолювання можна використати будь-який вид червоної риби та цей універсальний рецепт.

    Інгредієнти:

    • 500-600 г червоної риби;
    • 3 ложки морської солі;
    • 1 чайна ложка цукру;
    • чорний перець (кількість на ваш розсуд);
    • цедра з 1 лимона;
    • кріп (1 невеликий пучок);
    • 2 столові ложки міцного алкоголю.

    Спосіб приготування:

    1. Готуємо маринад із суміші алкоголю, цукру, спецій та солі. Рибу просушуємо серветками та нарізаємо на порційні шматочки.
    2. Маринадом ретельно натираємо всі шматочки риби. Відкладаємо її на кілька хвилин та підготуємо посудину для маринування.
    3. Ідеально підійде спеціальний контейнер. Він повинен бути чистим, сухим, ідеально, якщо буде закриватись герметично.
    4. Викладаємо у контейнер рибу. Якщо ви залишили на ній шкірку, то викладаємо шматочки м’ясною частиною нагору.
    5. Посипаємо рибу дрібно нарізаним кропом, додаємо лимонну цедру. Ставимо все в холодильник на добу.
    6. Через 12 годин перевертаємо шматки для рівномірного засолювання. Перед подачею слід видалити кріп та спеції.

    Рибка, засолена таким чином, має дуже насичений смак. Також ми ділились рецептом дуже смачної закуски з креветками

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачний рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Чому автомобільний акумулятор постійно сідає – відповідь здивує

    15:42

    Путін готується висадити десант у Одесі: розкрито шокуючий нюанс

    15:41

    Коломойський не з’явився у суді, де мав зробити гучні заяви

    15:38

    Людство під загрозою вимирання: вчені спантеличили моторошним прогнозом

    15:34

    Банки масово “збивають” з українців борги в судах: хто позивається найчастіше

    15:32

    ЄС прийде кінець: стало відомо, що насправді задумав Трамп

    15:27

    Памела Андерсон хоче змінити своє прізвище на нове

    15:25

    В Україні з’явився конкурент OLX: Monobank запустив “базар” для продажу та купівлі речей

    14:11

    Нардепка Скороход прийшла до НАБУ на допит: що відомо про справу

    14:08

    Франція приховує €18 мільярдів активів Росії, необхідних Україні, – FT

    13:57
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.