Categories: Інциденти

Росіяни знайшли свій вертоліт Мі-8, який “загубився”: вже нікуди не полетить

Вертоліт Мі-8 Міністерства надзвичайних ситуацій Росії, який 4 лютого “загубився” у Карелії, відшукали. Але він вже ніколи та нікуди не полетить, та й витягати уламки буде достатньо складно.

Про це пише російський Telegram-канал SHOT. За даними каналу, вертоліт звалився на поверхню Онезького озера, після чого пішов під лід зі всім екіпажем з трьох осіб.

Ввечері 4 лютого за 20 кілометрів від села Дерев’яне, де востаннє бачили вертоліт, російські рятувальники знайшли частину фюзеляжу та пробоїну у льоді. Так з’ясувалося, що вертоліт потонув – за версією росіян, саме тому не спрацював аварійний маяк (який повинен працювати навіть під водою). До пошуків уламків на дні озера тепер планують залучити водолазів – глибина на місці падіння вертольота складає понад 50 метрів.

Раніше повідомлялося, що на Чукотці зник літак Ан-2. Спочатку повідомлялося, що борт зник, але пізніше стало відомо, що він впав, однак офіційного підтвердження наразі немає. На борту було троє людей — два члени екіпажу та один пасажир. За попередніми даними, літак упав перед сопкою біля селища Полярне.

Окрім цього, російські літаки все частіше “впускають” свої бомби на голови росіян. Так, 1 лютого “позаштатне сходження” авіабомби відбулося в окупованому місті Зимогір’я Луганської області.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

26 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

28 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

29 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

39 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

41 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

43 хв. ago