Мінімум калорій. Дієтологи назвали 3 літніх фрукта, від яких не можна погладшати

Літо — ідеальний час для того, щоб привести фігуру до ладу і схуднути, оскільки достаток сезонних фруктів та овочів сприяє цьому процесу. Відкрийте для себе три літніх фрукти, в яких особливо мало калорій, але багато поживних речовин. Ці фрукти ідеально підійдуть для перекусу і не тільки вгамують тягу до солодкого, а й принесуть масу користі для організму. Про це пише Fit For Fun.

Ці три фрукти універсальні: вони не тільки мають прекрасний смак, а й підтримують ваше здоров’я завдяки своїм поживним речовинам. На думку експертів з харчування, вони ідеально підходять для постачання організму важливими вітамінами, не порушуючи водночас баланс калорій.

Ці три фрукти ви можете їсти на перекус без вагань, оскільки вони містять мінімальну кількість калорій і не завадять вам ефективно скидати вагу.

Полуниця

Фото: Pixabay

Полуниці містять лише 32 калорії на 100 грамів і є зіркою серед низькокалорійних фруктів. Вони не тільки багаті на вітамін С, а й ідеально підходять для вгамування почуття голоду між прийомами їжі.

Сезон полуниці досить короткий, тому встигніть вдосталь насолодитися цією ягодою та запастися корисними вітамінами. В інший час можна використовувати заморожені ягоди, вони також корисні, як і свіжі.

Папайя

Фото: Freepik

Слідом за полуницею слідує папайя з калорійністю 32 калорії, що являє собою екзотичні ласощі, які завдяки своїм ферментам сприяють травленню та забезпечують сяючу шкіру.

Крім того, що папайя вгамує відчуття голоду і дасть вам ситість на тривалий час, ви отримаєте бонус у вигляді чистої здорової шкіри.

Малина

Фото: Pexels

Не звертайте уваги на їхній розмір, адже малина, яка містить лише 34 калорії, містить велику кількість клітковини й антиоксидантів.

Включіть ці фрукти та ягоди у свій щоденний раціон і насолоджуйтеся їхньою солодкістю без докорів сумління. Влітку, в сезон овочів і фруктів, важливо по максимуму урізноманітнити своє харчування, щоб отримати всі необхідні нутрієнти і зміцнити імунітет.

Ольга Степанова

Recent Posts

Таке ВЛК не зараховується: що повинні перевірити лікарі, перш ніж зробити вас придатним

В Україні триває мобілізація, і багато людей, які мають проблеми зі здоров'ям, переймаються тим, як законно…

10 хв. ago

Україна опинилася за крок до дефолту – The Economist

У серпні спливає  термін боргових канікул для України за єврооблігаціями. Утримувачі єврооблігацій мають намір вимагати…

14 хв. ago

“Путін буде воювати, поки живий”: чи наважиться РФ піти війною проти НАТО – аналіз Foreign Affairs

Деякі експерти переконані, що для президента-диктатора Росії Володимира Путіна насправді важлива конфронтація із Заходом, а не перемога…

17 хв. ago

Спекотний липень і тропічні ночі: метеоролог розповіла, якою буде середина літа в Україні

Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС…

18 хв. ago

Хазяйка світу. Як дружина Байдена стала найвпливовішою людиною планети і чого від неї чекають

Дебати кандидатів у президенти США показали, що Джо Байдену краще зняти свою кандидатуру, пише оглядач…

21 хв. ago

Латвія пішла на поступки біженцям з України: на які пільги можна розраховувати

Латвія вирішила залишити біженцям з України пільги у вигляді безкоштовного користування у громадським транспортом. Про…

24 хв. ago