• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Як носити підкочені джинси: ідеї модних образів на літо
    • Тарифи на газ у Росії злетять на 20% на рік через проблеми “Газпрому”
    • Новий штраф у 17 тисяч гривень: українців почнуть карати через гроші. Що варто знати?
    • Мобілізація обійде стороною ці категорії українців: навіть ТЦК не цікавить
    • Путінських олігархів залишили без яхт і нерухомості: санкції “обезголовили” сотні трастів
    • ШІ може обігнати Bitcoin за споживанням енергії: що це означає для планети
    • Акції Tesla зросли після відходу Маска від роботи в адміністрації Трампа
    • Російська депутатка і олімпійська чемпіонка поскаржилася, що у РФ «спивається нація»
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Січня 2024, 11:271 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Омлет – це класична страва французької кухні. У багатьох країнах Європи під час прийому на роботу кухаря просять приготувати саме омлет.

    Рецепт класичного омлету має два важливі правила, інше – лише ваша фантазія.

     Правило перше: в складі повинні бути тільки яйця, вершкове масло, олія та трохи солі. Усе.  Без молока!

    Правило друге: пательня повинна бути гарячою, але не розпеченою.

    ІНГРЕДІЄНТИ

    • Яйця – 2 шт.
    • Вершкове масло – до смаку
    • Рослинна олія – до смаку
    • Сіль – до смаку
    • Зелень – 2 гілочки.

    Покроковий рецепт: 

    1. Яйця розбиваємо у глибоку миску та змішуємо їх вінчиком чи виделкою.
    2. Пательню нагріваємо на невеликому вогні. Вона повинна бути гарячою, але не розпеченою. Для цього краще брати пательню з тонким дном.
    3. На гарячу пательню кладемо шматочок вершкового масла та наливаємо трішки соняшникової олії.
    4. Щойно вершкове масло та соняшникова олія стануть однорідною масою, вливаємо на пательню яйця.
    5. Смажимо декілька хвилин, посипаємо сіллю та додаємо дрібно порізану зелень. У кінці омлет можна перевернути та підсмажити 30 секунд з іншого боку.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Останні новини
    Сьогодні

    Як носити підкочені джинси: ідеї модних образів на літо

    17:43

    Тарифи на газ у Росії злетять на 20% на рік через проблеми “Газпрому”

    17:31

    Новий штраф у 17 тисяч гривень: українців почнуть карати через гроші. Що варто знати?

    17:17

    Мобілізація обійде стороною ці категорії українців: навіть ТЦК не цікавить

    17:07

    Путінських олігархів залишили без яхт і нерухомості: санкції “обезголовили” сотні трастів

    16:55

    ШІ може обігнати Bitcoin за споживанням енергії: що це означає для планети

    16:42

    Акції Tesla зросли після відходу Маска від роботи в адміністрації Трампа

    16:30

    Російська депутатка і олімпійська чемпіонка поскаржилася, що у РФ «спивається нація»

    16:18

    “Лукойл” використовує ірландську схему для обходу санкцій

    16:05

    Випускники медвишів можуть отримати 200 тисяч від держави: Шмигаль назвав умови

    15:58
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.