• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українцям масово розсилають фейкові листи від податкової: просять гроші «на ЗСУ»
    • Нафта може подорожчати до $300 через конфлікт на Близькому Сході
    • У Польщі рибалка впіймав гігантського сома вагою 100 кг
    • У Тегерані після удару Ізраїлю спалахнула масштабна пожежа на нафтосховищі
    • Продовольчий кошик українців став дорожчим за європейський
    • У Франції та Німеччині вимагають заборонити поставки яєць з України
    • У Києві мобілізований загинув під час спроби втечі з авто ТЦК
    • Унікальну гривню 1992 року продають за 200 тисяч гривень
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Як приготувати класичний омлет: два важливі правила

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Січня 2024, 11:271 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Омлет – це класична страва французької кухні. У багатьох країнах Європи під час прийому на роботу кухаря просять приготувати саме омлет.

    Рецепт класичного омлету має два важливі правила, інше – лише ваша фантазія.

     Правило перше: в складі повинні бути тільки яйця, вершкове масло, олія та трохи солі. Усе.  Без молока!

    Правило друге: пательня повинна бути гарячою, але не розпеченою.

    ІНГРЕДІЄНТИ

    • Яйця – 2 шт.
    • Вершкове масло – до смаку
    • Рослинна олія – до смаку
    • Сіль – до смаку
    • Зелень – 2 гілочки.

    Покроковий рецепт: 

    1. Яйця розбиваємо у глибоку миску та змішуємо їх вінчиком чи виделкою.
    2. Пательню нагріваємо на невеликому вогні. Вона повинна бути гарячою, але не розпеченою. Для цього краще брати пательню з тонким дном.
    3. На гарячу пательню кладемо шматочок вершкового масла та наливаємо трішки соняшникової олії.
    4. Щойно вершкове масло та соняшникова олія стануть однорідною масою, вливаємо на пательню яйця.
    5. Смажимо декілька хвилин, посипаємо сіллю та додаємо дрібно порізану зелень. У кінці омлет можна перевернути та підсмажити 30 секунд з іншого боку.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    Літній рецепт: хрусткі огірки всього за одну годину

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Останні новини
    Сьогодні

    Українцям масово розсилають фейкові листи від податкової: просять гроші «на ЗСУ»

    01:33

    Нафта може подорожчати до $300 через конфлікт на Близькому Сході

    01:05

    У Польщі рибалка впіймав гігантського сома вагою 100 кг

    00:56

    У Тегерані після удару Ізраїлю спалахнула масштабна пожежа на нафтосховищі

    00:49

    Продовольчий кошик українців став дорожчим за європейський

    00:33

    У Франції та Німеччині вимагають заборонити поставки яєць з України

    00:29
    14 Червня

    У Києві мобілізований загинув під час спроби втечі з авто ТЦК

    22:55

    Унікальну гривню 1992 року продають за 200 тисяч гривень

    22:49

    Прожитковий мінімум 2025: скільки отримуватимуть українці у липні

    22:42

    Названо топ-5 найбагатших футболістів світу за версією Forbes-2025

    22:12
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.