• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Портнов перед смертю приїздив до України — ЗМІ з’ясували ціль візиту
    • У Берліні відкрили кафе “росія”: напитися, побитися, викликати копів – все, як удома
    • Обкатав схему на Зеленському: Трамп почав дипломатію публічних принижень, – FT
    • Де живуть найдовше: рейтинг країн по тривалості життя у світі та місце України
    • На Землі може статися масштабний блекаут: учені назвали причину
    • Посилення мобілізації до літа: нові блокпости ТЦК, поліції та СБУ поставлять районами
    • Став відомий точний момент, коли Трамп «розлюбив» Маска
    • Оплату комуналки можна призупинити: коли можна не платити за житло
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Січня 2024, 13:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

    Як приготувати салат з гарбузом?

    Інгредієнти:

    • гарбуз — 200 г;
    • морква — 2 шт.;
    • яблука — 3 шт.;
    • волоські горіхи — жменя;
    • родзинки — жменя;
    • оливкова олія, мед — до свого смаку.

    Спосіб приготування:

    1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
    2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м’якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
    3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
    4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
    5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Портнов перед смертю приїздив до України — ЗМІ з’ясували ціль візиту

    23:04

    У Берліні відкрили кафе “росія”: напитися, побитися, викликати копів – все, як удома

    22:55

    Обкатав схему на Зеленському: Трамп почав дипломатію публічних принижень, – FT

    22:46

    Де живуть найдовше: рейтинг країн по тривалості життя у світі та місце України

    22:38

    На Землі може статися масштабний блекаут: учені назвали причину

    22:31

    Посилення мобілізації до літа: нові блокпости ТЦК, поліції та СБУ поставлять районами

    22:22

    Став відомий точний момент, коли Трамп «розлюбив» Маска

    22:05

    Оплату комуналки можна призупинити: коли можна не платити за житло

    21:54

    Суддям піднімуть зарплати ще більше: нова “дорожня карта” реформ

    21:45

    Нові штрафи для водіїв: в Україні готують серйозні зміни, що важливо знати вже зараз

    21:37
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.