• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Росія переможе в Україні тільки у разі, якщо допоможе Трамп — The Washington Post
    • Ухилянти втратили свій шанс потрапити до війська через рекрутинг
    • Що змінить наш світ до 2050 року: 10 проривів, які вже не зупинити
    • Який штраф загрожує за несвоєчасну реєстрацію місця проживання
    • Українці масово відмовляються від готівкових доларів та євро
    • Антирейтинг вживаних авто: які преміальні моделі не варто купувати
    • Глобальний збій: перестали працювати Google, Amazon, Snapchat та інші
    • Українців змусять повернути пенсії: кого торкнеться
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Рецепт смачних вареників з квасолею та грибами

    Рецепт смачних вареників з квасолею та грибами

    Ольга СтепановаОльга Степанова04 Січня 2024, 11:191 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Вареники на другий  Святвечір – одна з обов’язкових страв на нашому столі перед Водохрещам. Начинками можуть слугувати капуста, картоплю, гречка, а у нашому випадку – квасоля та гриби, пише 24tv.ua

    Рецепт вареників з квасолею та грибами

    • Час: 1 година
    • Порцій: 4
    Інгредієнти:
    – 250 грамів борошна;
    – 4 яйця;
    – 120 мілілітрів води;
    для начинки:
    – 120 грамів квасолі сухої;
    – 40 грамів сушених грибів;
    – сіль, перець чорний мелений до смаку.

    Приготування:

    1. Квасолю замочіть звечора, зваріть до готовності, заправте сіллю та перцем і перетріть крізь рідке сито.
    2. Сушені гриби промийте, замочіть в холодній воді на 4 – 5 годин і відваріть до готовності.
    3. Варені гриби слід дрібно посікти та обсмажте на олії з цибулею.
    4. З’єднайте з протертою квасолею.
    5. Для приготування тіста змішайте теплу воду, яйця, сіль і замісіть тісто.
    6. Розкачайте його в пласт та розріжте навпіл.
    7. На половину розкачаного тіста викладіть кульки фаршу з квасолі та грибів на відстані 7 сантиметрів одна від одної і накрийте їх другою половиною тіста.
    8. Вареники виріжте спеціальною формою або склянкою і ретельно защипніть краї.
    9. Підготовлені вареники занурте в киплячий підсолений окріп, помішайте і варіть 10 хвилин.
    10. Коли їх виймете, заправте смаженою цибулею.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Легке овочеве рагу з куркою: смачно, корисно і швидко за 30 хвилин

    Геніальний спосіб зробити курячі шашлички на грилі в 10 разів смачнішими

    Останні новини
    12 Червня

    Росія переможе в Україні тільки у разі, якщо допоможе Трамп — The Washington Post

    23:15

    Ухилянти втратили свій шанс потрапити до війська через рекрутинг

    23:00

    Що змінить наш світ до 2050 року: 10 проривів, які вже не зупинити

    22:55

    Який штраф загрожує за несвоєчасну реєстрацію місця проживання

    22:47

    Українці масово відмовляються від готівкових доларів та євро

    22:42

    Антирейтинг вживаних авто: які преміальні моделі не варто купувати

    22:36

    Глобальний збій: перестали працювати Google, Amazon, Snapchat та інші

    22:32

    Українців змусять повернути пенсії: кого торкнеться

    22:20

    Майбутнє України буде вирішено на таємній зустрічі

    22:15

    Як відновити загублене свідоцтво про реєстрацію авто в Україні

    22:09
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.