• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Умєров формує делегацію України на перемовини з РФ
    • Як зберегти здоров’я у сучасному темпі життя: поради лікарів
    • Назвали найкращі аеропорти Європи: рейтинг
    • Батарея телефону: як подовжити її життя?
    • До межі області всього кілька кілометрів: РФ активізувала наступ на Донеччині
    • Стало відомо, скільки годин треба спати, щоб зберегти молодість
    • Трудовий і страховий стаж: у чому різниця і чому це важливо для пенсії
    •  Україну накриє циклон Karlheinz: де чекати злив, а де знову спека
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскравий салат із червоної капусти: рецепт бюджетної закуски

    Яскравий салат із червоної капусти: рецепт бюджетної закуски

    Ольга СтепановаОльга Степанова22 Грудня 2023, 08:491 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Завдяки капусті салат виходить дуже яскравим. Як приготувати оригінальний та яскравий салат із червоної капусти:

    Вам знадобляться найпростіші інгредієнти та 10 хвилин часу. Він ідеально пасує на кожен день та до будь-якого гарніру. Рецептом поділились на порталі “1 хвилина”.

    Інгредієнти:

    • Червона капуста – 700 г
    • Варено-копчена ковбаса – 250 г
    • Зелений горошок консервований – 1 банка
    • Цибуля – 80 г
    • Майонез – 70-100 г
    • Свіжа петрушка (для подачі) – 1 гілочка
    • Сіль та перець

    Спосіб приготування:

    1. Зливаємо воду з консервованого зеленого горошку. Капусту ретельно миємо та обсушуємо паперовими серветками.
    2. Тоненькими шматочками шаткуємо її. Чистимо цибулю та нарізаємо її тонкими четвертинками.
    3. Ковбасу чистимо від оболонки та нарізаємо соломкою. Компоненти викладаємо в красивий салатник. Додаємо до страви консервований зелений горошок та майонез.
    4. До смаку додаємо сіль та чорний мелений перець. Все ретельно перемішуємо.

    Цей салат можна приготувати наперед, але майонез та приправи бажано додавати перед самою подачею на стіл. Такий салат ідеально пасуватиме смачній скумбрії з рисом

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачний рецепт

    Читайте також

    Джеймі Олівер показав, як приготувати соковитого лосося за 15 хвилин

    Як приготувати квашені помідори на зиму за рецептом із дитинства

    Фудблогерка показала, як приготувати хачапурі на сковорідці за 10 хвилин

    Останні новини
    Сьогодні

    Умєров формує делегацію України на перемовини з РФ

    11:40

    Як зберегти здоров’я у сучасному темпі життя: поради лікарів

    11:21

    Назвали найкращі аеропорти Європи: рейтинг

    11:09

    Батарея телефону: як подовжити її життя?

    11:00

    До межі області всього кілька кілометрів: РФ активізувала наступ на Донеччині

    10:45

    Стало відомо, скільки годин треба спати, щоб зберегти молодість

    10:30

    Трудовий і страховий стаж: у чому різниця і чому це важливо для пенсії

    10:15

     Україну накриє циклон Karlheinz: де чекати злив, а де знову спека

    10:05

    Москва проти ринку: Росія змушує світ платити більше за нафту

    10:00

    ТОП-5 місць в Україні, де ви забудете про війну

    09:50
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.