Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Доісторичний птах з’їв 800 каменів і подавився: вчені не знають, чому
    • Київ готується до тривалих відключень світла: прогнозують до 16 годин на добу
    • Яйця по 100 грн, м’ясо до 360 – які продукти найбільше подорожчають у грудні 2025
    • Китай назвав дві країни, з якими хоче поділити світ
    • ШІ під підозрою: ChatGPT приписують провокації суїцидів, психозів та «інструкції» для самогубства
    • ТЦК трактують правила по-своєму: адвокатка попередила про ВЛК та штрафи
    • Водіям загрожують тисячні штрафи: за що в Україні посилили покарання
    • ПриватБанк може оштрафувати майже на 100 тисяч гривень
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Смачно і дешево: як засолити рибу вдома

    Ольга СтепановаОльга Степанова18 Грудня 2023, 15:321 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Ділимось рецептом, який дозволить засолити продукт самотужки. Так вийде значно смачніше і дешевше. Знадобиться всього кілька інгредієнтів

    Нескладним рецептом поділились на ProstoWay. Для засолювання можна використати будь-який вид червоної риби та цей універсальний рецепт.

    Інгредієнти:

    • 500-600 г червоної риби;
    • 3 ложки морської солі;
    • 1 чайна ложка цукру;
    • чорний перець (кількість на ваш розсуд);
    • цедра з 1 лимона;
    • кріп (1 невеликий пучок);
    • 2 столові ложки міцного алкоголю.

    Спосіб приготування:

    1. Готуємо маринад із суміші алкоголю, цукру, спецій та солі. Рибу просушуємо серветками та нарізаємо на порційні шматочки.
    2. Маринадом ретельно натираємо всі шматочки риби. Відкладаємо її на кілька хвилин та підготуємо посудину для маринування.
    3. Ідеально підійде спеціальний контейнер. Він повинен бути чистим, сухим, ідеально, якщо буде закриватись герметично.
    4. Викладаємо у контейнер рибу. Якщо ви залишили на ній шкірку, то викладаємо шматочки м’ясною частиною нагору.
    5. Посипаємо рибу дрібно нарізаним кропом, додаємо лимонну цедру. Ставимо все в холодильник на добу.
    6. Через 12 годин перевертаємо шматки для рівномірного засолювання. Перед подачею слід видалити кріп та спеції.

    Рибка, засолена таким чином, має дуже насичений смак. Також ми ділились рецептом дуже смачної закуски з креветками

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачний рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Доісторичний птах з’їв 800 каменів і подавився: вчені не знають, чому

    17:11

    Київ готується до тривалих відключень світла: прогнозують до 16 годин на добу

    17:09

    Яйця по 100 грн, м’ясо до 360 – які продукти найбільше подорожчають у грудні 2025

    17:06

    Китай назвав дві країни, з якими хоче поділити світ

    17:05

    ШІ під підозрою: ChatGPT приписують провокації суїцидів, психозів та «інструкції» для самогубства

    17:02

    ТЦК трактують правила по-своєму: адвокатка попередила про ВЛК та штрафи

    17:01

    Водіям загрожують тисячні штрафи: за що в Україні посилили покарання

    16:59

    ПриватБанк може оштрафувати майже на 100 тисяч гривень

    16:56

    На Марсі є зони, куди місіям заборонено наближатися: що це за місця

    16:53

    Погода пізньої осені: прогноз для Києва та області на найближчі 5 днів

    16:50
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.