Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі
    • Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся
    • Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала
    • Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився
    • ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати
    • Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки
    • Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто
    • Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » М’ясо по-французьки з грибами та сиром: варіант страви для вашого святкового столу

    М’ясо по-французьки з грибами та сиром: варіант страви для вашого святкового столу

    Романчук МиколаРоманчук Микола21 Вересня 2025, 19:221 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    М’ясо по-французьки – всіма улюблена страва. Найкраще використовувати саме свинину. В поєднанні з сиром та грибами продукт виходить дуже соковитим.

    Ідея приготування соковитого м’яса по-французьки опублікована на сторінці фудблогерки liliya.cooking в Instagram.

    Інгредієнти:

    • свинячий биток – 700 г
    • печериці – 700 г
    • цибуля – 1 шт.
    • сир – 500 г
    • яйце – 1 шт.
    • сметана – 150 г
    • сіль, перець за смаком
    • олія

    Спосіб приготування:

    1. Свинину нарізати порційними шматочками товщиною 1 см. і відбити з обох сторін.

    2. Цибулю нарізати півкільцями.

    3. Гриби нарізати пластинками.

    4. Спочатку посмажити цибулю до золотистості, додати гриби, посолити, поперчити і смажити до випаровування всієї рідини.М'ясо по-французьки з грибами та сиром: безпрограшний варіант страви для вашого святкового столу

    5. Сир натерти, додати яйце, сметану і перемішати.

    6. На деко змащене олією викласти мʼясо, посолити, поперчити.

    7. На мʼясо викласти смажені гриби з цибулею і третім шаром викласти сирну начинку.

    8. Поставити у розігріту духовку до 180 градусів на 35-40 хвилин. 

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    м‘ясо по-французьки рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Чи чекати на «пекельну» ніч? З’явилися тривожні прогнози щодо нового масованого удару вночі

    23:10

    Спите біля вікна: тоді не дивуйтеся, чому щоранку ледве підводитеся

    22:43

    Чоловік прожив 30 років із запальничкою у шлунку — вона досі працювала

    22:40

    Археологи знайшли під водою посуд, якому понад 900 років: він навіть не змінився

    22:36

    ПФУ нараховує “борги” пенсіонерам заднім числом: кого зобов’яжуть повернути виплати

    22:34

    Скасування розшуку через “Резерв+”: юристи назвали переваги та недоліки

    22:29

    Шиномонтаж може стати пасткою: які помилки здатні знищити керованість авто

    22:14

    Зміни у зимових канікулах: як будуть відпочивати школярі

    22:12

    Зеленський вивів Єрмака зі складу Ставки та РНБО

    22:05

    Кожен може “пробити” себе в реєстрі: як дізнатися про борги за комуналку та кредити в Україні

    22:00
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.