Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Нові податки для українців: уряд планує ввести податок на посилки вартістю до 150 євро
    • Обшуки у депутатки Скороход: НАБУ та САП повідомили їй про підозру
    • Путіністку Маргариту Симоньян включили до списку 25 найвпливовіших людей світу за версією Financial Times
    • Святий Миколай прибув в Україну через пункт «Рава-Руська»
    • ЗМІ дізналися подробиці про сенсаційного “двійника” принца Гаррі
    • Виклянчив: Трамп нарешті отримав Премію миру, але є нюанс
    • Лікарі б’ють на сполох: виявили вірус, який призводить до раку
    • РФ найближчим часом жорстко вдарить по Україні всім, що є: названо цілі
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

    Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

    Дмитрук АндрійДмитрук Андрій17 Серпня 2025, 20:291 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Забудьте про сумнівну магазинну тушонку! Якщо хочете приготувати ідеальне м’ясо, яке тане в роті, спробуйте рецепт, де немає нічого зайвого — тільки натуральні інгредієнти, як у дитинстві. Як пише портал “Експерт“, така тушонка здивує вас своїм смаком і ароматом.

    Інгредієнти

    • Свиняча шия (м’якоть) — 60% банки
    • Сало — 30% банки
    • Цибуля — 1 ст. л.
    • Чорний перець горошком — 5 шт.
    • Лавровий лист — 1 шт.
    • Сіль — 0,5 ч. л.

    Як готувати

    1. М’ясо та сало наріжте невеликими шматочками.
    2. Викладайте інгредієнти в банку шарами: спочатку цибулю, потім перець, м’ясо, сало, лавровий лист і сіль. Наповніть банку до самого верху, але без фанатизму, сильно трамбувати не потрібно.
    3. Додайте трохи води і закрийте кришкою.
    4. На дно каструлі покладіть рушник, поставте банки, налийте воду і накрийте кришкою.
    5. Томіть на дуже повільному вогні 10 годин.
    6. Після вимкнення вогню залиште банки охолоджуватися у воді до ранку.

    У результаті ви отримаєте ідеально ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Ароматний бульйон і смак, який неможливо сплутати ні з чим, — це головні переваги такої домашньої тушонки.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    домашня тушонка рецепт
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    Нові податки для українців: уряд планує ввести податок на посилки вартістю до 150 євро

    21:01

    Обшуки у депутатки Скороход: НАБУ та САП повідомили їй про підозру

    20:57

    Путіністку Маргариту Симоньян включили до списку 25 найвпливовіших людей світу за версією Financial Times

    20:54

    Святий Миколай прибув в Україну через пункт «Рава-Руська»

    20:42

    ЗМІ дізналися подробиці про сенсаційного “двійника” принца Гаррі

    20:39

    Виклянчив: Трамп нарешті отримав Премію миру, але є нюанс

    20:36

    Лікарі б’ють на сполох: виявили вірус, який призводить до раку

    20:34

    РФ найближчим часом жорстко вдарить по Україні всім, що є: названо цілі

    20:31

    «Херсонська МВА готується до втечі з міста»: що відомо

    20:25

    Припускають, що хоче за кордон: Єрмака помітили в офісі зовнішньої розвідки

    20:23
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.