• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українська пенсія за кордоном: що треба зробити до 31 грудня – нові правила
    • “Вбивці” стилю та елегантності: 3 модні помилки, які зіпсують будь-який образ
    • Сезон кавунів та динь: українцям показали, де вигідніше купувати літні ласощі
    • ПриватБанк вводить плату за популярну послугу: нові тарифи з наступного року
    • США змінили підхід до створення “Золотого купола” через операцію СБУ “Павутина”
    • Як правильно зберігати кавун: ці поради дадуть змогу зберегти його на тривалий термін
    • Вода перед сном: чому це прихована загроза для вашого сну та здоров’я
    • Як спалити жир на животі за 4 тижні: тренерка назвала 7 корисних перекусів
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина27 Травня 2025, 12:301 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Полуничне морозиво легко приготувати без цукру і зайвих калорій.

    Рецептом ароматного та корисного десерту, який можна дозволити собі навіть під час дієти, поділилася дієтологиня Світлана Фус.

    У складі – лише натуральні інгредієнти.

    Лимонно-полуничне морозиво

    Інгредієнти

    Грецький йогурт – 1 склянка

    Полуниця – 350 г

    Свіжий лимонний сік – 1/3 склянки

    Лимонна цедра – 2 ч. л.

    Мед – 2 ч. л. або за смаком.

    Як приготувати

    Змішайте в блендері всі інгредієнти: грецький йогурт, полуницю, лимонний сік, лимонну цедру і мед. Повинна вийти густа однорідна суміш.

    Розкладіть суміш по формах і поставте в морозилку.

    Всю масу розділіть на 5-6 порцій. На один прийом їжі – 1 порція.

    Це десерт до сніданку чи обіду, зазначила дієтологиня.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    морозиво

    Читайте також

    Малосольні огірки в пакеті можна приготувати дуже швидко — за ніч або навіть за 15 хвилин

    Торт Пломбір без випічки і печива – смак дитинства за 15 хвилин: покроковий рецепт

    Зумери готують інакше: що прийшло на зміну кулінарним книгам

    Останні новини
    Сьогодні

    Українська пенсія за кордоном: що треба зробити до 31 грудня – нові правила

    00:55

    “Вбивці” стилю та елегантності: 3 модні помилки, які зіпсують будь-який образ

    00:38

    Сезон кавунів та динь: українцям показали, де вигідніше купувати літні ласощі

    00:22

    ПриватБанк вводить плату за популярну послугу: нові тарифи з наступного року

    00:13

    США змінили підхід до створення “Золотого купола” через операцію СБУ “Павутина”

    00:05
    10 Серпня

    Як правильно зберігати кавун: ці поради дадуть змогу зберегти його на тривалий термін

    23:54

    Вода перед сном: чому це прихована загроза для вашого сну та здоров’я

    23:45

    Як спалити жир на животі за 4 тижні: тренерка назвала 7 корисних перекусів

    23:37

    200 балів з НМТ: скільки українських випускників отримали максимальні результати

    23:30

    Українцям почали виписувати штрафи за горіхи: причина вас здивує

    23:21
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.