• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • В РФ нажахані діями Путіна: до якого відчайдушного кроку готові вдатися
    • Провал спуску на воду 5000-тонного есмінця: в КНДР затримали трьох високопосадовців
    • Скільки коштуватимуть 100 доларів в Україні: прогноз банкіра на червень
    • Не підлягають мобілізації: юристи назвали шість категорій громадян
    • ПриватБанк почав блокувати картки українців за кордоном: у чому проблема
    • Новий рядок у платіжках за газ: за що здируть з людей додатково по 441 гривні
    • Що носити влітку 2025: наймодніші сумки сезону для яскравих образів
    • Українців масово втопають у боргах за комуналку: у справи втручається суд
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати ідеальні яйця-пашот без варіння і смаження: встигнете за 1 хвилину

    Як приготувати ідеальні яйця-пашот без варіння і смаження: встигнете за 1 хвилину

    Романчук МиколаРоманчук Микола03 Лютого 2025, 10:541 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Готувати яйця-пашот на сніданок зручно, але не кожен володіє цією навичкою. Для шанувальників цієї страви видання Express показало швидкий і легкий спосіб її готування.

    Цей лайфхак продемонстрував у TikTok користувач @LifeHacks, пише видання. Для приготування ідеального яйця-пашот було використано мікрохвильову піч, і знадобилося для цього всього 60 секунд.

    Потрібно узяти яйце, склянку та трохи води. У склянку вбити яйце, долити води стільки, щоб вона покрила яйце – приблизно до половини – і поставити ємкість із яйцем у мікрохвильовку.

    Таймер мікрохвильової печі слід встановити на одну хвилину. Коли вимкнеться – обережно вийняти готовий продукт у термостійких рукавичках.

    Яйце слід витягати зі склянки за допомогою сервірувальної ложки. Воно вийде ідеально приготовленим – усередині буде злегка рідким.

    Такий спосіб готування виручить тоді, коли треба швидко поїсти, а поруч немає плити, а є лише мікрохвильовка, наприклад, на роботі.

    Раніше УНІАН розповідав, як смачно приготувати яєчню. Спосіб підходить для тих, хто любить соуси і приправи. Щоб збагатити смак страви, можна використати залишки гірчиці чи іншого соусу в баночці. 

    У майже порожню банку з-під соусу треба вбити кілька яєць, закрутити її і добре потрусити. А тоді посмажити.

    рецепт яйця-пашот

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    В РФ нажахані діями Путіна: до якого відчайдушного кроку готові вдатися

    09:17

    Провал спуску на воду 5000-тонного есмінця: в КНДР затримали трьох високопосадовців

    09:04

    Скільки коштуватимуть 100 доларів в Україні: прогноз банкіра на червень

    08:58

    Не підлягають мобілізації: юристи назвали шість категорій громадян

    08:37

    ПриватБанк почав блокувати картки українців за кордоном: у чому проблема

    08:33

    Новий рядок у платіжках за газ: за що здируть з людей додатково по 441 гривні

    08:30

    Що носити влітку 2025: наймодніші сумки сезону для яскравих образів

    08:07

    Українців масово втопають у боргах за комуналку: у справи втручається суд

    07:57

    Нацбанк почав випускати срібну гривню: купити можна обмежену кількість

    07:35

    Тариф на світло з 1 липня: скільки українцям потрібно буде платити за 1 кВт*год

    07:29
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.