Відома американська ведуча Опра Вінфрі має незаперечну пристрасть до смачної їжі. Багато людей пам’ятають її культову фразу: “Я люблю хліб”. Однак готувати зірці також подобається й іноді у мережу просочуються деякі її рецепти.
Видання Parade розповіло, як приготувати знамените картопляне пюре від Опри. Воно досить незвичайне й може зацікавити тих, хто не боїться експериментів на кухні.
Щоб приготувати ци страву, вам знадобляться:
- червона картопля;
- картопля Айдахо;
- вершкове масло;
- готовий хрін;
- жирні вершки;
- сіль і чорний перець.
Ретельно вимийте картоплю, наріжте її великими шматками та зваріть у шкірці. Після цього злийте воду й додайте масло. Трохи подавіть її разом зі шкіркою, додайте решту інгредієнтів і продовжуйте.
“Картопляне пюре Опри було чудовим доповненням до мого звичайного домашнього рецепту. Ця картопля мала сільський шарм, але водночас була гладенькою та кремовою. Воно було ніжним, але не надто насиченим. Особливим елементом було додавання хрону, який вніс тонкий, але виразний смак, що підняв страву на новий рівень. Хрін не був надмірним, але надав несподівану глибину, яку я вважаю освіжаючою”, – поділився журналіст, який спробував приготувати цю страву.