• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Туристка впала в кратер активного вулкана й вижила
    • Формат НМТ може змінитися: освітній центр попередив про ризики для вступників
    • ТЦК пояснили, чим доставка до центру відрізняється від затримання
    • Конгрес США заборонив співробітникам користуватися WhatsApp з міркувань безпеки
    • Amazon розширює конкуренцію з Маском: виведено другу партію супутників Kuiper
    • У Міненерго пояснили, чи очікувати взимку відключень світла і газу
    • Відстрочка виходу на пенсію може дати надбавку, але не всі українці доживають
    • Трамп емоційно відреагував на атаку Ірану: “Вони не розуміють, що, бл*ть, роблять”
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » За бабусиним рецептом: як приготувати лечо з огірками на зиму

    За бабусиним рецептом: як приготувати лечо з огірками на зиму

    Романчук МиколаРоманчук Микола26 Вересня 2024, 00:391 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Попри те, що вже закінчується вересень, осінь ще тішить домашніми овочами, залишки яких можна відправити під кришечку, зробивши смачну заготовку. Рекомендуємо приготувати смачнючу закрутку — лечо з огірками за старим рецептом, яким поділилися в блозі “Консервація і кулінарія”.

    Лечо з огірками за бабусиним рецептом

    Інгредієнти:

    • огірки — 1 кг;
    • помідори — 0,5 кг;
    • болгарський перець — 300 г;
    • цукор — 90 г;
    • сіль — 40 г;
    • рослинна олія — 50 г;
    • оцет 9% — 50 мл;
    • часник — 2-3 зубчики

    Спосіб приготування:

    Помідори подрібнити через м’ясорубку або блендер і вилити в каструлю. Болгарський перець помити, очистити та нарізати.

    У каструлю з томатною масою додати перець, цукор, сіль, олію і часник, пропущений через прес. Перемішати та поставити на вогонь і довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 10-15 хвилин.

    Висипати огірки, порізані кружечками, влити оцет, перемішати. Довести до кипіння, потім вогонь зменшити, накрити каструлю кришкою і готувати 5-6 хвилин.

    Готове лечо з огірками, помідорами та перцем розлити по гарячих стерилізованих банках і закатати кришками.

    Перевернути банки, укрити чимось теплим і залишити до повного охолодження.

    лечо з огірками рецепт

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Туристка впала в кратер активного вулкана й вижила

    20:37

    Формат НМТ може змінитися: освітній центр попередив про ризики для вступників

    20:32

    ТЦК пояснили, чим доставка до центру відрізняється від затримання

    20:25

    Конгрес США заборонив співробітникам користуватися WhatsApp з міркувань безпеки

    20:18

    Amazon розширює конкуренцію з Маском: виведено другу партію супутників Kuiper

    19:06

    У Міненерго пояснили, чи очікувати взимку відключень світла і газу

    19:03

    Відстрочка виходу на пенсію може дати надбавку, але не всі українці доживають

    19:00

    Трамп емоційно відреагував на атаку Ірану: “Вони не розуміють, що, бл*ть, роблять”

    18:56

    Україну знову накриють дощі та грози

    13:00

    Авокадо без помилок: як за 3 секунди визначити стиглий плід

    12:58
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.