Рецепт м’яса по-французьки сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.
Як справжня українка, дівчина любить борщ і м’ясо.
“Вона любить українські борщі, м’ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви”, – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.
З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м’ясо по-французьки.
Вам знадобиться:
- Свинина ошийок – 700 г.
- Цибуля – 500 г.
- Картопля – 600 г.
- Болгарський перець – 1 штука.
- Помідори – 300 г.
- Твердий сир – 200 г.
- Майонез – 200 г.
- Сіль – 1 чайна ложка.
- Чорний перець – 1 чайна ложка.
- Коріандр – 1 чайна ложка.
- Олія – 3 столові ложки.
Як готувати:
Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками.
Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м’ясо.
На м’ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного!