• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Американці масово тікають до Британії після переобрання Трампа
    • Кожен четвертий український підліток планує виїхати за кордон: результати дослідження
    • У жахливій авіакатастрофі в Сан-Дієго загинув кінопродюсер Дейв Шапіро: літак впав на житловий будинок
    • Модні тренди 2025 – Катерина Усик показала, що носити навесні, фото
    • Мобілізують, але зброю не дадуть: які посади пропонують жінкам в ЗСУ
    • Який бізнес не варто відкривати у Польщі: поради для українців
    • Підписання мирної угоди: Лавров висунув Україні умову про вибори
    • Орбан видав чергову цинічну заяву щодо України: у чому суть претензій
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачніше за піцу: простий листковий пиріг із грибами та сиром

    Смачніше за піцу: простий листковий пиріг із грибами та сиром

    Ольга СтепановаОльга Степанова23 Серпня 2024, 20:551 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Домашні пироги з солоними начинками можна готувати на будь-якому тісті, але найсмачніше і найпростіше буде – на листковому. До того ж страви з нього готуються лише 20 хвилин.

    Смачний листковий пиріг

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного пирога з листкового тіста, з грибами, сиром та зеленню.

    Рецепт пирога

    Інгредієнти:

    • 500 г. слоено-дрожжевого тіста
    • вершкове масло
    • 1 цибуля
    • 250 р. печериць
    • петрушка
    • сіль, перець
    • 100-150 г сиру
    • 1 жовток

    Спосіб приготування:

    1. Тісто розморозьте за інструкцією на упаковці.

    2. На вершковому маслі обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте нарізані печериці. Смажте 7-8 хвилин до золотистості, посоліть, поперчіть, додайте зелень.

    3. На тісті з обох боків робимо неглибокі розрізи, на серединку викладіть тертий сир і зверху викладіть грибну начинку. Краї тіста змастіть жовтком.

    4. Готуйте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки.

    гриби пиріг піца рецепт сыр

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Американці масово тікають до Британії після переобрання Трампа

    19:39

    Кожен четвертий український підліток планує виїхати за кордон: результати дослідження

    19:23

    У жахливій авіакатастрофі в Сан-Дієго загинув кінопродюсер Дейв Шапіро: літак впав на житловий будинок

    19:14

    Модні тренди 2025 – Катерина Усик показала, що носити навесні, фото

    19:06

    Мобілізують, але зброю не дадуть: які посади пропонують жінкам в ЗСУ

    18:54

    Який бізнес не варто відкривати у Польщі: поради для українців

    18:45

    Підписання мирної угоди: Лавров висунув Україні умову про вибори

    18:37

    Орбан видав чергову цинічну заяву щодо України: у чому суть претензій

    18:30

    Випускний-2025: скільки коштує свято і як не витратити все до копійки

    18:21

    Нові правила “дистанційки”: у МОН готують чергову реформу освіти – буде примусово

    18:12
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.