• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Чи варто хвилюватися? Прогноз магнітних бур на 22–24 травня
    • Трамп назвав помилкою виключення Росії з G8
    • Роналду може зробити несподіваний трансфер
    • Лавров підтвердив відмову РФ припинити вогонь в Україні
    • Онлайн і під прицілом: як ТЦК полюватиме на ухилянтів у мережі
    • Смартфони в туалеті можуть збільшити ризик геморою на 46%
    • Червневе підвищення пенсій: кому нарахують більше і на скільки саме
    • Стало відомо, чому НАТО не вистачає досвіду у веденні сучасної війни
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    десерт рецепт тірамісу

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Чи варто хвилюватися? Прогноз магнітних бур на 22–24 травня

    08:31

    Трамп назвав помилкою виключення Росії з G8

    08:22

    Роналду може зробити несподіваний трансфер

    08:11

    Лавров підтвердив відмову РФ припинити вогонь в Україні

    08:00

    Онлайн і під прицілом: як ТЦК полюватиме на ухилянтів у мережі

    07:47

    Смартфони в туалеті можуть збільшити ризик геморою на 46%

    07:35

    Червневе підвищення пенсій: кому нарахують більше і на скільки саме

    07:23

    Стало відомо, чому НАТО не вистачає досвіду у веденні сучасної війни

    07:10

    Тепер, щоб їздити на авто, потрібно заплатити до 2500 гривень – стосується кожного водія

    00:55

    Українців можуть зобов’язати сплатити податки з продажу вживаних речей, – депутатка

    00:46
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.