• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Погода на вихідні 12 та 13 липня: вдень до +37 °C, теплі ночі і раптові дощі
    • У Білому домі заявили, що Ілон Маск бачив у Трампі «образ батька»
    • Рейтинг підтримки Путіна знизився: у чому причини падіння довіри
    • Київські чиновники приховували руйнування тунелю метро – генпрокурор
    • Свириденко заявила, що не отримувала пропозиції очолити уряд
    • «Бійці гинуть, поки тилові паразити катаються по ресторанах на військових джипах»,– ветеран про підозру Шабуніну
    • КНДР забезпечує Росію 40% боєприпасів для війни проти України
    • Пенсіонери можуть підвищити виплати, якщо продовжать працювати після 60 років
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Серпня 2024, 11:501 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете отримати дійсно ідеальну яєчню, слід забути про всі знання, що були відомі вам раніше. Не потрібно солити яйця перед приготуванням, або збивати білки окремо від жовтків.

    Зірковий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів Mirror як приготувати ідеальну яєчню. За його словами, на це знадобиться лишень 4 хвилини. Він також дав декілька корисних порад, як готувати цю страву так, щоб вона не вийшла гумовою.

    Для того, щоб структура яєчні була ідеальною, шеф-кухар радить не готувати її не великому вогні. Більше того, він стверджує, що сковорідку треба зняти з плити на 20 секунд, щойно білок почне густіти. І потім ще раз повернути на нагрів на 90 секунд.

    А ще, яйця не слід солити заздалегідь. Ця страва вимагає солі лишень після закінчення свого приготування. Крім цього, щоб не пересмажити яйця, після закінчення їх приготування слід додати щось прохолодне на пательню. Це може бути ложка вершків, або шматок вершкового масла. Також із цим завданням добре впорається звичайна сметана.

    Подавати яєчню можна як окрему страву, із овочами, або крекерами. А можна зробити її інгредієнтом якоїсь великої страви, наприклад сендвіча. В будь-якому випадку, правильно приготовлена яєчня буде суттєво відрізнятись за смаком від тої, яку ви звикли їсти зазвичай.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    гордон рамзі рецепт яєчня

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    Погода на вихідні 12 та 13 липня: вдень до +37 °C, теплі ночі і раптові дощі

    23:18

    У Білому домі заявили, що Ілон Маск бачив у Трампі «образ батька»

    23:13

    Рейтинг підтримки Путіна знизився: у чому причини падіння довіри

    23:08

    Київські чиновники приховували руйнування тунелю метро – генпрокурор

    21:50

    Свириденко заявила, що не отримувала пропозиції очолити уряд

    21:45

    «Бійці гинуть, поки тилові паразити катаються по ресторанах на військових джипах»,– ветеран про підозру Шабуніну

    21:44

    КНДР забезпечує Росію 40% боєприпасів для війни проти України

    21:42

    Пенсіонери можуть підвищити виплати, якщо продовжать працювати після 60 років

    21:40

    У “Резерв+” з’явилася функція онлайн-сплати штрафу за військовий облік

    21:37

    Без очей і вух, але з інстинктом: у Британії створили робота, що рухається як звір

    20:54
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.