• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Накупив автівок на майже 5 млн грн: активи екскерівника ТЦК хочуть стягнути в дохід держави
    • У Сумах жінка продала дитину за 30 тисяч доларів
    • В Україні з’явилися нові 10 грн: як вони виглядають (ФОТО)
    • Жінок треба було мобілізувати ще вчора: гучна заява радниці ЗСУ
    • Не лише термін проживання: Польща посилює всі критерії для отримання громадянства
    • Путін погодився, щоб Китай фактично анексував Росію: подробиці
    • Штраф до 6 800 грн: за який одяг можуть покарати у 2025 році
    • Гетманцев пояснив, чому податковій не можна довіряти банківську таємницю
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Серпня 2024, 11:501 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете отримати дійсно ідеальну яєчню, слід забути про всі знання, що були відомі вам раніше. Не потрібно солити яйця перед приготуванням, або збивати білки окремо від жовтків.

    Зірковий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів Mirror як приготувати ідеальну яєчню. За його словами, на це знадобиться лишень 4 хвилини. Він також дав декілька корисних порад, як готувати цю страву так, щоб вона не вийшла гумовою.

    Для того, щоб структура яєчні була ідеальною, шеф-кухар радить не готувати її не великому вогні. Більше того, він стверджує, що сковорідку треба зняти з плити на 20 секунд, щойно білок почне густіти. І потім ще раз повернути на нагрів на 90 секунд.

    А ще, яйця не слід солити заздалегідь. Ця страва вимагає солі лишень після закінчення свого приготування. Крім цього, щоб не пересмажити яйця, після закінчення їх приготування слід додати щось прохолодне на пательню. Це може бути ложка вершків, або шматок вершкового масла. Також із цим завданням добре впорається звичайна сметана.

    Подавати яєчню можна як окрему страву, із овочами, або крекерами. А можна зробити її інгредієнтом якоїсь великої страви, наприклад сендвіча. В будь-якому випадку, правильно приготовлена яєчня буде суттєво відрізнятись за смаком від тої, яку ви звикли їсти зазвичай.

    гордон рамзі рецепт яєчня

    Читайте також

    Смачні та хрусткі: 8 найкращих сортів огірків для консервації

    Овес замість тіста: десерт, який підкорив TikTok за добу — ідеальний для сніданку

    Ситна домашня піца за 15 хвилин: з чого зробити основу

    Останні новини
    Сьогодні

    Накупив автівок на майже 5 млн грн: активи екскерівника ТЦК хочуть стягнути в дохід держави

    21:21

    У Сумах жінка продала дитину за 30 тисяч доларів

    21:12

    В Україні з’явилися нові 10 грн: як вони виглядають (ФОТО)

    21:04

    Жінок треба було мобілізувати ще вчора: гучна заява радниці ЗСУ

    20:55

    Не лише термін проживання: Польща посилює всі критерії для отримання громадянства

    20:46

    Путін погодився, щоб Китай фактично анексував Росію: подробиці

    20:38

    Штраф до 6 800 грн: за який одяг можуть покарати у 2025 році

    20:31

    Гетманцев пояснив, чому податковій не можна довіряти банківську таємницю

    20:23

    У ЄС позбуваються готівки — які номінали євро стають непотрібними

    20:22

    Сі подарував Путіну грамофон: що символізує цей царський подарунок

    20:13
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.