• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Вертоліт Путіна потрапив під атаку безпілотників на Курщині
    • Штрафу від ТЦК може не бути: ухилянти можуть уникнути покарання
    • Нідерланди оголосили, що відправляють в Україну останній з обіцяних F-16
    • Важливе про тонування скла в авто: ось помилки, які зірвуть вашу подорож до ЄС
    • Росіяни повідомили про наслідки атаки на Україну: «Всі цілі уражено»
    • Від +9 на заході до +29 на сході: синоптикиня дала прогноз погоди на майбутній тиждень
    • Пишуть від імені податкової та крадуть доступ до акаунтів: в Україні викрили шахрайську схему
    • Які питання будуть у ТЦК до 17-річних юнаків, якщо не підготувати низку документів
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Ольга СтепановаОльга Степанова28 Липня 2024, 10:211 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.

    Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.

    Інгредієнти

    • Філе курячого стегна – 1 кг
    • Бекон – 600-700 гр
    • Цибуля – 3 шт
    • Розмарин – 2 гілочки
    • Сіль – 1 ч.л.
    • Перець – ½ ч.л.

    Спосіб приготування

    1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.

    2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.

    3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.

    4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.

    курячий шашлик рецепт страва

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Вертоліт Путіна потрапив під атаку безпілотників на Курщині

    15:30

    Штрафу від ТЦК може не бути: ухилянти можуть уникнути покарання

    15:21

    Нідерланди оголосили, що відправляють в Україну останній з обіцяних F-16

    15:12

    Важливе про тонування скла в авто: ось помилки, які зірвуть вашу подорож до ЄС

    15:04

    Росіяни повідомили про наслідки атаки на Україну: «Всі цілі уражено»

    14:51

    Від +9 на заході до +29 на сході: синоптикиня дала прогноз погоди на майбутній тиждень

    14:49

    Пишуть від імені податкової та крадуть доступ до акаунтів: в Україні викрили шахрайську схему

    13:51

    Які питання будуть у ТЦК до 17-річних юнаків, якщо не підготувати низку документів

    13:46

    12 продуктів, у яких більше клітковини, ніж у мисці вівсянки

    13:45

    Українцям з інвалідністю приходять повістки: чи можна проігнорувати

    13:42
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.