• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • На орбіті Венери виявили невидиму загрозу для Землі: що стривожило вчених
    • Що робити із “втомленими” доларами, термінова заява НБУ
    • ТЦК отримали наказ до літа: мобілізація вийде на прискорений режим – кого призвуть першим
    • “Листи щастя” від податкової: коли боротьба з “тінню” стає фарсом
    • Не встигнете зупинитися, вже прилетить штраф: водіїв попередили про зміни ПДР
    • Документи, тиск, підписи: чим загрожує відмова від повістки – кого запишуть в ухилянти
    • Остаточно збожеволів: лікарі проаналізували стан Путіна
    • Корінний британець назвав 7 помилок, які роблять туристи у Лондоні
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Несолодкий торт “Наполеон”: рецепт популярного торту із сиром та грушами

    Несолодкий торт “Наполеон”: рецепт популярного торту із сиром та грушами

    Ольга СтепановаОльга Степанова20 Квітня 2024, 14:461 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.

    Торт Наполеон із сирним кремом та грушами

    Інгредієнти:

    • 300 г готового листкового тіста;
    • 250 г сиру дорблю;
    • 300 мл вершків;
    • 50 мл портвейну;
    • 250 г плавленого сиру;
    • дві груші.

    Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.

    Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.

    Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.

    Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.

    Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.

    Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.

    груші десерт рецепт страви сыр торт наполеон

    Читайте також

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Останні новини
    Сьогодні

    На орбіті Венери виявили невидиму загрозу для Землі: що стривожило вчених

    00:55

    Що робити із “втомленими” доларами, термінова заява НБУ

    00:46

    ТЦК отримали наказ до літа: мобілізація вийде на прискорений режим – кого призвуть першим

    00:38

    “Листи щастя” від податкової: коли боротьба з “тінню” стає фарсом

    00:31

    Не встигнете зупинитися, вже прилетить штраф: водіїв попередили про зміни ПДР

    00:22

    Документи, тиск, підписи: чим загрожує відмова від повістки – кого запишуть в ухилянти

    00:13

    Остаточно збожеволів: лікарі проаналізували стан Путіна

    00:05
    27 Травня

    Корінний британець назвав 7 помилок, які роблять туристи у Лондоні

    23:54

    У США на дні озера знаходиться багато затонулих літаків: як вони там опинилися

    23:45

    Кількість шенгенських віз, виданих росіянам торік, зросла на чверть

    23:37
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.