Close Menu
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського
    • В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять
    • Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними
    • США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу
    • ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду
    • Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик
    • Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі
    • Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) YouTube RSS
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Home » Хрусткі картопляні палички: рецепт оригінальної страви до вечері

    Хрусткі картопляні палички: рецепт оригінальної страви до вечері

    Ольга СтепановаОльга Степанова02 Квітня 2024, 19:581 Min Read Кухня
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Хрусткі картопляні палички — страва, яку напевно оцінять любителі смаженої картоплі. Як приготувати їх, розповіла і показала кулінарна блогерка Світлана Бауер. Такі палички особливо сподобаються дітям, а якщо до них подати кетчуп або будь-який інший соус, то від них не залишиться сліду вже за кілька хвилин.

    Хрусткі картопляні палички

    Інгредієнти:

    • картопля — 5 шт;
    • сухий часник — 1 ч. л;
    • паприка — 1 ч. л;
    • сіль — 0,5 — 1 ч. л;
    • крохмаль — 100 г;
    • рослинна олія для смаження.

    Спосіб приготування:

    Картоплю помити, почистити, порізати кубиками і відварити в підсоленій воді. Потім воду злити, додати до картоплі сушений часник, паприку, перець і за потреби досолити. Зробити пюре без грудочок. Туди ж вмішати крохмаль і знову все пюрирувати до однорідної маси.

    Отримане тісто викласти на пергаментний папір, зверху накрити ще одним аркушем паперу і розкачати масу в млинець завтовшки 0,5-1 см. Нарізати його смужками однакової ширини.

    У сковороді розігріти олію й обсмажити в ній картопляні палички з двох боків до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.

    Смачні домашні страви, оригінальні рецепти, поради шеф-кухарів і секрети приготування з простих інгредієнтів. Готуйте разом із нами — натхнення для вашої кухні шукайте в розділі «Кухня».

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    вечеря їжа картопля картопляні палочки рецепт страва
    She Womo
    Останні новини
    Сьогодні

    “Корона з голови не впала б”: ще одна країна вимагає публічної подяки від Зеленського

    14:26

    В Україні хочуть посилити правила виїзду чоловіків за кордон: кого не випустять

    14:21

    Як приготувати яйця-пашот без плити за 45 секунд: вийдуть ідеальними

    14:18

    США вже почали відкрито підігравати Кремлю: з чим тиснуть на Європу

    14:15

    ТЦК не потягнуть до суду: справи закриють без розгляду

    14:12

    Цей кросовер відірвуть з руками: названо найпопулярніший “‎свіжопригнаний”‎ легковик

    14:11

    Таємниці Сфінкса: навіщо насправді створили велетенську статую в Гізі

    14:09

    Вже сьогодні: у Раді анонсували гучне рішення Зеленського

    14:05

    Користувачів Android просять терміново оновити свої пристрої: що сталося

    13:30

    Вчені б’ють на сполох: сонячний суперспалах підняв радіацію до рекорду за 20 років

    13:27
    Load More
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.