• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Лайфхаки для контролю артеріального тиску: як зберегти серце здоровим
    • Українцям підвищать штрафи за невидачу касових чеків
    • Як зберегти смак літа: правильне заморожування персиків
    • Рейтинг Путіна впав: названо нові причини
    • Автомобілі почнуть забирати просто з вулиць: влада прийняла рішення
    • Україна знайшла підтримку всередині Овального кабінету — The Times розкриває ім’я
    • Мобілізація vs бізнес: чи звільнено від податків ФОПів, які служать
    • Арсенал Кремля поповниться: РФ може запустити найпотужніші ракети
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Рецепт запеченої картоплі з пармезаном

    Рецепт запеченої картоплі з пармезаном

    Ольга СтепановаОльга Степанова31 Березня 2024, 12:351 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Її можете подати як для домашньої вечері як гарнір, так і на святковий стіл. Страва стане чудовою альтернативою смаженій картоплі або картоплі фрі. Апетитну, ситну та хрумку картоплю подавайте до улюбленого соусу або до свіжого салату.

    Інгредієнти

    • картопля 500 г
    • сир пармезан 100 г
    • вершкове масло 20 г
    • оливкова олія 1 ст. л.
    • паприка солодка1 ч. л.
    • часниковий порошок 0,5 ч. л.
    • прованські трави 1 ч. л.
    • перець чорний мелений
    • сіль
    1. Картоплю вимийте. Розріжте на половинки і надріжте сіточкою.
    2. Сир натріть на дрібній тертці.
    3. Розтопіть вершкове масло, змішайте з оливковою олією. Додайте паприку, перець, прованські трави, часник та сіль. Перемішайте. Змастіть картоплю та посипте сиром. Викладіть на деко.
    4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.

    Поради:

    Сир можна замінити будь-яким твердим.

    Посипте готову страву улюбленою зеленню

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    вечеря запечена картопля пармезан рецепт страва

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    Лайфхаки для контролю артеріального тиску: як зберегти серце здоровим

    12:58

    Українцям підвищать штрафи за невидачу касових чеків

    12:53

    Як зберегти смак літа: правильне заморожування персиків

    12:37

    Рейтинг Путіна впав: названо нові причини

    12:32

    Автомобілі почнуть забирати просто з вулиць: влада прийняла рішення

    12:15

    Україна знайшла підтримку всередині Овального кабінету — The Times розкриває ім’я

    12:00

    Мобілізація vs бізнес: чи звільнено від податків ФОПів, які служать

    11:51

    Арсенал Кремля поповниться: РФ може запустити найпотужніші ракети

    11:44

    Рятуємо шкіру після засмаги: три прості маски з ефектом WOW

    11:25

    Сирія відвернулась від Росії? Порт Тартус переходить до нового гравця

    11:13
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.